Mennyacht in Podkrižnik pogledujeta proti spektaklu v Benetkah

Člani

26. Maj 2023

Mennyacht in Podkrižnik pogledujeta proti spektaklu v Benetkah

V italijanskih Benetkah bo od 31. maja do 4. junija potekal navtični sejem Salone Nautico Venezia. Organizatorji obljubljajo petdnevni spektakel z jahtami in superjahtami, premierne predstavitve, demonstracije na vodni gladini in regate. Tudi letos med najboljšimi ne bosta manjkala navtična specialista, ki zastopata barve SBC – Kluba slovenskih podjetnikov: podjetji Mennyacht in Podkrižnik. 

Rdeča nit letošnjega najpomembnejšega navtičnega dogodka na Jadranu je trajnost. Razstavljalci bodo predstavili najnovejše navtične dosežke, trende in razvojne rešitve za ljubitelje užitkov na morski gladini. Število predstavljenih rešitev iz leta v leto narašča. Med najbolj rastočimi sta jadralski in električni segment, prvi je po navedbah organizatorjev od lani zrasel za 50, drugi za 30 odstotkov. 

venezia - 4.jpg

Letos bo v Benetkah več kot 220 razstavljalcev, od tega 180 italijanskih, ob njih pa tudi britanskih, hrvaških, poljskih, španskih, nemških, francoskih, avstrijskih, monaških in – seveda – slovenskih. Med njimi bosta tudi vrhunski podjetji Mennyacht in Podkrižnik, oba člana SBC – Kluba slovenskih podjetnikov. Skupno bo beneške valove krotilo 300 plovil, ki bodo skupaj v dolžino merila 2,7 kilometra. Razlog več za obisk največjega navtičnega dogodka v vzhodnem Sredozemlju. 
 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano