Ekskluzivno za člane kluba: priložnost, da se preizkusite v vožnji najbolj atraktivnih avtov 

Dogodki

10. Maj 2023

Ekskluzivno za člane kluba: priložnost, da se preizkusite v vožnji najbolj atraktivnih avtov 

V sredo, 31. maja, boste imeli člani SBC edinstveno priložnost, da se udeležite prvega dinamičnega avtosalona pri nas in preizkusite avtomobile in tovornjake na različnih površinah. 

Na Vranskem vas bo čakalo skoraj 100 avtomobilov priznanih znamk Abarth, Alfa Romeo, Citroën, DS, Fiat, Fuso, Honda, Jeep, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Peugeot, Setra in Free2move.

Ekskluzivni VIP dogodek, ki ga za člane kluba skupina pripravlja skupina Emil Frey, bo potekal med 12. in 19. uro. Na dogodek se lahko prijavite na tej povezavi do četrtka, 24. maja. Priporočamo, da to storite čimprej, saj se mesta hitro polnijo. 

AMZS Center varne vožnje na Vranskem se bo v sredo, 31. maja 2023, med 12.00 in 19.00 spremenil v največji slovenski dinamični avtomobilski salon, kjer si boste avtomobile in tovornjake ne le ogledovali, ampak jih tudi preizkušali - na različnih površinah in v zanimivih preizkusih.To bo v vseh pogledih praznik tehnologije, varnosti in vozniških užitkov. 

Vse najboljše znamke na enem mestu

Na ekskluzivnem VIP dogodku boste spoznali tehnološki napredek in presežno zmogljivost dvanajstih avtomobilskih znamk in treh znamk za gospodarska vozila, ki jih zastopa Skupina Emil Frey v Sloveniji. 

Za preizkušanje bo na voljo skoraj 100 vozil znamk Abarth, Alfa Romeo, Citroën, DS, Fiat, Fuso, Honda, Jeep, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Peugeot, Setra in Free2move. Vsaka avtomobilska znamka Skupine Emil Frey bo pripravila svoj razstavni oder, svojo predstavo vsebine in svoje kilometre doživetij.

V sedmih vozniških modulih boste tako lahko na poligonu preizkusili vse, kar ponujajo in zmorejo sodobni avtomobili. Od navdušujočih pospeškov in uglajenosti električnih avtomobilov, raznolikosti različnih pogonov na različnih površinah, vsakodnevnega cestnega udobja, varnostnih sistemov, do zmogljivosti športnih terencev na zahtevnejših neutrjenih poteh.

 
Prijave so mogoče najpozneje do četrtka, 24. maja, na tej povezavi. 

EF-DAS-e-podpis-v2-616x308.jpg

O skupini Emil Frey

Skupina Emil Frey je eden izmed največjih avtomobilskih trgovcev v Sloveniji, ki zastopa 12 avtomobilskih in 3 znamke gospodarskih vozil ter obvladuje skoraj četrtino slovenskega avtomobilskega trga. Imajo več kot 500 zaposlenih. Poleg prodaje novih in rabljenih vozil ter ponudbe poprodajnih storitev je Skupina Emil Frey tudi logistični center za nadomestne dele in shranjevanje pnevmatik z velikim skladiščem, središče bogatih zaposlitvenih možnosti za različne profile v avtomobilistični branži, center znanja za izobraževanja, servisiranje in vzdrževanje električnih vozil.


 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano