Blažič razkazuje svojo vrhunskost na vodilnem svetovnem pohištvenem dogodku

Člani

10. Maj 2023

Blažič razkazuje svojo vrhunskost na vodilnem svetovnem pohištvenem dogodku

V teh dneh v nemškem Kölnu poteka Interzum, vodilni globalni sejem proizvajalcev pohištvene opreme in oblikovalcev notranjega dizajna.

Del bogatega nabora več kot 1600 najboljših svetovnih razstavljalcev je tudi podjetje Blažič, ki predstavlja svoje pametne in inovativne izdelke in rešitve. Član SBC je specialist za robne trakove, ki profesionalcem v pohištveni industriji in obrti ter hobi mojstrom pomaga, da lahko nemoteno izdelujejo pohištvo.

Podjetje Blažič je sopomenka za najboljše rešitve v proizvodnji robnih trakov.

Med evropskimi proizvajalci se uvrščajo med prvo trojico, ponudbo rešitev na trgu dopolnjujejo kot ekskluzivni zastopniki številnih priznanih blagovnih znamk v Sloveniji, na Balkanu in v Evropi. Imajo razvejan izbor barv in dekorjev različnih debelin in različnih širin, vključno s trakovi iz furnirjev 50 drevesnih vrst, več kot 1500 vrstami dekorjev ABS robnih trakov in melaminskimi robnimi trakovi v 80 različnih dekorjih.

Da družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1987, posluje uspešno, skrbi 150 zaposlenih v več državah, med drugim v Nemčiji, kjer poslujejo kot podjetje Furwa. To je ravno pred kratkim dobilo prenovljeno grafično podobo. 

Furwa 2.jpg

Furwa 5.jpg

Prvovrstna predstavitev

Na Interzumu se Blažič predstavlja na najboljši mogoč način, s prvovrstnim razstavnim salonom, ki razkazuje vrhunske rešitve člana SBC - Kluba slovenskih podjetnikov. Interzum v pohištveni panogi velja za ključen dogodek, ki narekuje trende notranjega dizajna.

Osrednja tematika letošnjega sejma je neoekologija, ki v ospredje postavlja vprašanja trajnosti, ohranjanja naravnih virov in krožno gospodarjenje. Poudarek je na naravnosti in avtentičnosti na eni ter pametnih domovih in uporabi umetne inteligence pri snovanju rešitev na drugi strani. 

Furwa 3.jpg

Furwa 4.jpg

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano