Bi 'bajkali' za člana SBC na največji gorsko rekreativni preizkušnji pri nas? 

Dogodki

12. Maj 2023

Bi 'bajkali' za člana SBC na največji gorsko rekreativni preizkušnji pri nas? 

Podjetje Lotrans vabi vse, ki bi želeli postati člani ekipe podjetja na gorsko rekreativni kolesarski preizkušnji pri nas - MTB Slavnik, da se jim pridružite. Tekma bo to nedeljo, 14. maja. Zbor tekmovalcev je v Hrpeljah. 

Če želite zastopati njihove barve, se prijavite na tej povezavi. Vtipkajte kodo: MTBLOT23 

Več informacij o dogodku je na voljo tukaj.

»V podjetju Lotrans raje kot štejemo ure, ki jih presedimo na poti ali v našem logističnem centru, izkoristimo priložnosti, da krepimo zdrav duh v zdravem telesu. Vabimo vas/te, da postanete/postaneš del Lotrans ekipe na največji gorsko rekreativni preizkušnji pri nas - MTB Slavnik,« so zapisali pri članu SBC – Kluba slovenskih podjetnikov, ki je tudi sponzor dogodka. 

Če bi se jim želeli pridružiti kot del ekipe, se lahko prijavite na tej povezavi. Pri prijavi v 2. koraku v "COUPON" vnesite kodo MTBLOT23, da sistem zabeleži prijavo brez plačila. V Lotransu predlagajo, da v polje za skupino vpišete naziv njihovega podjetja, da bo ime vidno tudi na štartnih številkah. Prijave so mogoče do ponedeljka, 8. maja 2023. V nasprotnem primeru se obrnite na gospo Aleksandro preko maila: aleksandra.rengeo@gmail.com. Prevzem štartnih številk bo na dan dogodka od 7. ure naprej. 

Kje se dobite? 

»Zberemo se pred Vaškim domom v Hrpeljah in ob 10. uri  v olimpijskem duhu štartamo na srednji težavnostni progi, 44-kilometrski Lotrans trasi (seveda vam brezplačna prijava omogoča tudi sodelovanje na kratki Dacia Trgo ABC trasi, 29 km ali dolgi Kolektor trasi dolžine 66 km,« so zapisali v podjetju. 

In dopisali še nekaj za vse tiste, ki ne bi tekmovali, bi bili pa vseeno zraven: »Važno je sodelovati, pravijo. Če se vam/ti zdi 44-kilometrska preizkušnja prevelik zalogaj, vas/te vabimo v navijaško ekipo, na domače dobrote, pivo in druženje, na samo prizorišče prireditve, od 12. ure naprej.« 

Več informacij o dogodku je na voljo tukaj.

MTB Slavnik s sponzorji 1 --.jpg

 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano