Velika snežna zmaga za Smučarski center Cerkno

Člani

07. April 2023

Velika snežna zmaga za Smučarski center Cerkno

18 km urejenih smučarskih prog, sodobne sedežnice, najvišja stopnja varnosti ter najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. To so lastnosti, zaradi katerih je Smučarski center Cerkno, ki je del družbe Postojnska jama, na izboru najboljših slovenskih smučišč že osmo leto zapored osvojil lovoriko absolutnega zmagovalca v kategoriji velikih smučišč. 

Smučarski Center Cerkno je najnižje ležeče veliko smučišče v Sloveniji, zato je sodelovanje v tekmi za najboljše veliko smučišče še toliko večji izziv. Toda vsemu navkljub so smučarje v zimi, ki je skoparila s snegom, v Cerknem uspeli več kot zadovoljiti, so zapisali v družbi Postojnska jama. 

Ocenjevalci v izboru Naj smučišče 2022/2023 so bili pozorni predvsem na »kakovostno urejene proge, skrb za varnost smučark in smučarjev, na ceno smučarskih kart ter skrb za animacijo in zabavo ob smučišču«.

V vsem naštetem je Smučišče Cerkno z 18 km prog za različne težavnostne stopnje, s šestsedežnicami, vrhunsko tehnično opremo in povsem novim varnostnim sistemom močno prednjačilo. »Veseli smo, da so bila naša prizadevanja v želji po zagotovitvi najboljše možne uporabniške izkušnje opažena in prepoznana; že osmo leto zapored!« so povedali v Postojnski jami. 

Smučarski center Cerkno tako ostaja nepremagljiv že osem let. Čestitamo! 

Sprostitev in rekreacija na svežem zraku

Kratke zimske sezone in trajnostni pristopi novega vodstva Smučarskega centra Cerkno narekujejo vedno bolj razširjeno ponudbo in usmerjenost v celoletni turizem. Z začetkom poletne sezone bodo goste razveselili z adrenalinskim parkom ob jezercu v bližini Alpske Perle na vrhu smučišča, napovedujejo v družbi Postojnska jama.

Ponudba sredi neokrnjene narave bo nagovorila tiste, ki iščejo zabavo, sprostitev in rekreacijo na svežem zraku. Dopolnila bo tudi ponudbo Term Cerkno v središču mesta in premišljeno trajnostno dopolnitev turistične ponudbe Cerkljanskega, dodajajo v Postojnski jami. 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano