(vabilo na posvet) Kaj v poslovanje prinaša vznemirljiv svet umetne inteligence? 

Dogodki

06. April 2023

(vabilo na posvet) Kaj v poslovanje prinaša vznemirljiv svet umetne inteligence? 

Podjetje Lancom, ponudnik naprednih programskih in informacijskih rešitev, vabi na dogodek, ki bo v središče postavil dinamično dogajanje v IT svetu in njegov vpliv na podjetja. 

Vabljeni na posvet, ki bo 24. in 25. maja v hotelu Planja na Rogli. Več informacij o dogodku na tej povezavi.

IT svet se bo ponovno združil v že vsem poznanem hotelu Planja na Rogli, in sicer 24. in 25. maja 2023.

»Drvimo v prihodnost, ki je ne zna napovedati nihče. A to ne pomeni, da se ne trudimo zanjo. Vse hitrejši premiki v IT svetu, pospešena digitalizacija ter vnos umetne inteligence v številne poslovne procese zagotavljajo, da IT industrija še nikoli do sedaj ni bila tako vznemirljiva,« ugotavljajo v podjetju Lancom, ponudniku naprednih programskih in informacijskih rešitev ter članu SBC – Kluba slovenskih podjetnikov. 

Lancom vabi na dogodek, na katerem boste odkrivali nove smernice, ki krojijo naš svet. IT strokovnjaki bodo predstavili novosti in aktualne tematike za nadaljnji razvoj IT sveta na naših in tujih tleh.

Gost okrogle mize bo eden najuspešnejših slovenskih podjetnikov. Keynote predavanje pa bo osupnilo s prihodnostjo, ki jo kreira umetna inteligenca, napovedujejo v podjetju in dodajajo, da bo poskrbljeno tudi za zabavne trenutke in sprostitev, vključno z glasbenim gostom, ki ga še ne razkrivajo. 

Lancom -.png

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano