Pridružite se nam na največjem industrijskem sejmu v tem delu Evrope

Dogodki

17. April 2023

Pridružite se nam na največjem industrijskem sejmu v tem delu Evrope

SBC bo v tem tednu prisoten na Mednarodnem industrijskem sejmu v Celju. Največji tovrstni dogodek v jugovzhodni Evropi ponuja izjemno priložnost za spremljanje razvoja in trendov v orodjarstvu, strojegradnji, industrijski avtomatizaciji, robotiki, elektroniki … 

Na prizorišču sejma, kjer bodo razstavljala podjetja iz več kot 30 držav, bomo od torka, 18. aprila dalje. Več o štiridnevnem dogodku na tej povezavi. 

Obiščite nas, veseli vas bomo! 

Mednarodni industrijski sejem v Celju je s hitro rastjo razstavljavcev in obiskovalcev v zadnjih nekaj letih postal prepričljivo največji in najpomembnejši sejem s področij orodjarstva in strojegradnje, varjenja in rezanja, industrije polimerov, industrijskega vzdrževanja ter industrijske avtomatizacije, robotike in elektronike v JV Evropi.

Da gre za pomemben regionalen sejem, pričata podatka, da je med razstavljavci več kot 60 % tujih podjetij iz več kot 32 držav, med obiskovalci pa jih več kot 43 % prihaja iz 13 tujih držav.

Ta sejem vsem, ki delujete v teh panogah, predstavlja več kot izjemno priložnost za najhitrejše in najcenejše pridobivanje kupcev iz celotne JV Evrope, za predstavitev novosti, za srečanje z obstoječimi kupci in za primerjavo z vašimi konkurenti.
Obisk sejma je resnična priložnost za pridobivanje uporabnih informacij in izmenjavo izkušenj za vse, ki delujete v industrijskih panogah. Sejem namreč poteka vsaki dve leti. 

Tam bomo tudi mi. Pridite naokoli, veseli vas bomo! 

Celoten program sejma lahko preverite na tej povezavi. 


 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano