Potovanje na Japonsko: trajanje in vsebino smo prilagodili vašim željam

Dogodki

07. April 2023

Potovanje na Japonsko: trajanje in vsebino smo prilagodili vašim željam

Program potovanja na Japonsko smo še bolj prilagodili vašim željam. Potovanje bo krajše, trajalo bo teden dni, od 15. do 22. maja, cena je ugodna. Vsebina ostaja enako bogata in zanimiva. 

Prijave na tej povezavi. 

Tokio je eno od najbolj vznemirljivih mest na svetu. Ponuja vrsto zanimivosti, ki zajemajo stare in sodobne vidike velikega mesta. Ta tura vas bo popeljala do štirih najboljših krajev v prestolnici, ki bi jih popotnik želel videti ob prvem obisku.​​​​​​ Na potovanju se bomo odpravili do gore Fudži, ki ponuja čudovit in dih jemajoč razgled čez oblake. Vzeli si bomo prost dan za sprostitev, nakupovanje, sprehod po živahnih ulicah in poizkušanje vrhunske japonske kulinarike.

S hitrim vlakom se bomo odpravili v Kjoto, srce tradicionalne Japonske, in obiskali Naro, prvo prestolnico dežele vzhajajočega sonca. Del naše poti bo tudi Osaka, mesto na glavnem otoku Honšu, ki je znana po lokalni kulinariki. Sledila bo pot v Hirošimo, mesto, ki je med drugo svetovno vojno doživelo prvo katastrofo z atomsko bombo in je danes eno od treh najbolj slikovitih mest v državi. 

PRIJAVE NA TEJ POVEZAVI. 

 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano