Elektronček ima novega izvršnega direktorja

Člani

12. April 2023

Elektronček ima novega izvršnega direktorja

Investicijsko podjetje Elektronček, ki je v lasti Joca Pečečnika, je dobilo novega izvršnega direktorja. Vodenje podjetja prevzema izkušeni menedžer Jaka Kavčič, ki bo skrbel za nadaljnjo rast in razvoj.

»Jaka Kavčič, nekdanji generalni direktor podjetja Emil Frey Avtocenter, bo s svojimi bogatimi izkušnjami v avtomobilski industriji in dokazano uspešno kariero vodil podjetje do novih uspehov,« so navedli v Elektrončku.

Elektronček trenutno vlaga v nove tehnologije in nepremičnine, ponaša pa se tudi z lastništvom igrišča Golf Arboretum in naravne mineralne vode Costella. S Kavčičem na čelu se pričakuje, da bo podjetje še naprej osredotočeno na ta področja, hkrati pa raziskovalo nove priložnosti in širilo svoj portelj projektov.

Kavčič je svojo vlogo v Elektrončku prevzel 6. aprila 2023 in ima jasno vizijo za prihodnost. »Ponosen sem, da se pridružujem Elektrončku, in navdušen nad potencialom, ki ga podjetje ima,« je dejal. »Nadaljevali bomo naložbe v najnaprednejše tehnologije in inovativne ideje, hkrati pa ohranjali svoj fokus na nepremičninah in drugih priložnostih.«

Tudi Joc Pečečnik ne skriva svojega navdušenja ob prihodu novega vodja ekipe. »Vesel sem, da se nam je gospod Kavčič pridružil, in prepričan sem, da bo s svojim načinom dela prispeval k Elektrončkovemu razvoju,« je povedal. »Gospod Kavčič prinaša s seboj obilo izkušenj in strokovnega znanja ter bo vodil podjetje Elektronček v naslednjo fazo njegovega razvoja.«

Fotografija: Barbara Reya

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano