Bi sodelovali s startupi, a ne bi investirali? Tukaj je rešitev za vas!

Dogodki

20. April 2023

Bi sodelovali s startupi, a ne bi investirali? Tukaj je rešitev za vas!

Verjamete, da investiranje v startupe ni prava strategija za uveljavljena podjetja in so vam bližji drugačni načini sodelovanja, potem imamo rešitev za vas. SBC jo je pripravil s pomočjo ekipe PODIM-a, največjega startupovskega dogodka v regiji, katerega partner je tudi letos SBC. 

Ekipa SBC in Podim vam pokažeta, kako zastaviti ambiciozen načrt inoviranja in kako inoviranje povezati z doseganjem trajnostnih ciljev podjetja. Na primerih dobrih praks boste videli, kako razmišljajo in se tega lotevajo najambicioznejša podjetja, ki so na tem področju naredila pomemben korak, in postala leaderji in vzgled, hkrati pa ponujajo »how-to« znanje, ki ga lahko izkoristite tudi vi.

Ker se zavedate pomena uresničevanja trajnostne usmeritve vašega podjetja, morate izkoristiti priložnost in se učiti od najboljših.

Vodja inovacij družbe ENEL bo na konferenci Podim, kamor se odpravlja tudi SBC s svojo ekipo (16. in 17. maja v Mariboru), predstavil pristop k uresničevanju trajnostnih ciljev, kjer stavijo predvsem na inoviranje v sodelovanju s startup podjetji. V njih ne investirajo ampak z njimi sokreirajo posel. 

S predstavitvijo svojih strategij v programu sodelujejo tudi druga uspešna tuja in domača podjetja, kot na primer IDEO, Infineon Technologies, AVL, Delta Holding, Juicy Marbles, Založba Mladinska knjiga...

SKOČITE NA PROGRAM

Na tej poti niste sami. Na konferenci boste imeli 2 dni časa, da spoznate svetovno uspešna  podjetja, ki so ta pomemben korak že naredila in to že izkoriščajo kot svojo strateško prednost na trgu. Z njimi boste lahko tudi osebno spregovorili, saj format dogodka to spodbuja in zaradi svoje butičnosti tudi omogoča. In kaj potem? Ekipa Tovarne podjemov, ki je organizator konference Podim izvaja program odprtega inoviranja po najsodobnejših metodah in vam lahko pri tem pomaga. Ampak …

Najprej pridite na Podim, dajte si priložnost za novo znanje in strateški razmislek, potem pa bo čas za akcijo!  

Za lažjo odločitev lahko kot naš cenjen partner vstopnice kupite po znižani ceni. Če uporabite kodo SBC20, jo dobite z 20 % popustom tukaj.  Če se boste dogodka udeležili tudi s ciljem scoutinga in povezovanja s startupi iz regije vam je na voljo seznam kratkih predstavitev več kot 200 sodelujočih startup podjetij na PODIMu 2023. Kratke predstavitve sodelujočih startupov na Podim 2023 iz sektorjev Sustainability, Manufacturing, AI, Edu Tech, Fin Tech, Food & Beverage, Healthcare, HR, Manufacturing, Marketing & Sales, Sports, Sustainability si lahko prenesete TUKAJ.  

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano