(video) Predstavljamo vam magazin Slovenian Business Club

Dogodki

03. Marec 2023

(video) Predstavljamo vam magazin Slovenian Business Club

Pa ga imamo. Nov magazin Slovenian Business Club, v katerem predstavljamo najboljše podjetniške zgodbe, agendo kluba za izboljšanje poslovnega okolja in širše družbe ter sveže, zanimive lifestyle zgodbe. 

Premium SBC magazin je klub oblikoval s ciljem širiti filozofijo odgovornega podjetništva po Sloveniji, zato je magazin tudi družbeno odgovoren projekt. Gre za drugačen, svež pristop, ki temelji na spajanju prvovrstne uredniško-oglasne vsebine z estetskim oblikovanjem in zunanjo podobo.

 

 

Premium SBC magazin je namenjen predstavljanju zgodb najboljših slovenskih podjetnikov, izvajanju proaktivnega pristopa kluba pri uveljavljanju stališč in promociji podjetništva kot najbolj zdrave in perspektivne veje slovenske družbe, in predstavljanju zanimivih vsebin, ki zadevajo podjetniški življenjski slog. Magazin sestavljajo trije stebri: stališča in agenda kluba, podjetniške zgodbe o uspehu in podjetniški lifestyle.

»V PR oddelku kluba smo združili moči z najboljšimi. Z vrhunsko uredniško ekipo smo ustvarili nov klubski magazin. Edinstveno publikacijo, ki je vsebinsko srce kluba. Predstavljamo stališča kluba. Predloge za boljšo državo. Rešitve, kako naj Slovenija postane prostor blaginje, kakovostnega življenja in srečnih, zadovoljnih ljudi,« pravi Jan Tomše, vodja PR oddelka in izvršni urednik magazina Slovenian Business Club.

12.skupscina_sbc132.jpg

 

Eden od primarnih ciljev je tudi omogočati mreženje in druženje članov kluba. Magazin izhaja kot publikacija, namenjena širši javnosti, v 5000 izvodih, štirikrat letno. Prva številka je tako izšla 1. marca 2023. Naslednji izidi bodo 15. junija, 15. septembra in 15. decembra. Cilj je, da magazin postane edinstvena poslovna edicija, ki ponuja tehtne analitične vsebine, predstavlja prizadevanja kluba za izboljšanje poslovnega okolja (poslovni ekosistem, predpisi, ki urejajo delovanje podjetnikov, in predlogi rešitev) ter promovira odličnost članov in klub kot združenje najboljših slovenskih podjetnikov.

 

Drage članice in dragi člani, magazin lahko prevzamete na sedežu kluba.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano