V SBC bomo gostili Martina Goloba

Dogodki

30. Marec 2023

V SBC bomo gostili Martina Goloba

V SBC Lounge v sredo, 12. aprila, prihajata Martin Golob in njegova knjiga, super uspešnica Na spletni prižnici, v kateri so zbrane duhovnikove misli in spodbude. Vabljeni na pogovor z Golobom in avtorjem knjige Lojzetom Grčmanom, novinarjem spletnega portala Aleteia, za katerega Martin ustvarja svoje znamenite vloge.

Dogodek bo zares nekaj posebnega, saj bo to prvi Golobov pogovor z najboljšimi slovenskimi podjetniki. Na dogodek se lahko prijavite na tej povezavi. Vidimo se v sredo, 12. aprila, ob 17. uri. 

Martin v knjigi pripoveduje o začetkih svojega vloganja, medijskih izkušnjah, osebni rasti. V drugem sklopu osvetli odnose, ki tkejo naša življenja – od otroštva do duhovniškega poklica. V tretjem in četrtem delu pa se posveti duhovnosti.

Martin in Lojze knjigo v zadnjih tednih predstavljata po različnih slovenskih krajih na odlično obiskanih pogovornih večerih, kjer širita toplo, spodbudno, globoko in tudi hudomušno besedo. Pogovor Martina Goloba z najboljšimi slovenskimi podjetniki bo prvi te vrste, v katerem bosta sodelovala najpopularnejši slovenski duhovnik in avtor knjižne uspešnice.

Klubsko dogajanje v aprilu bo izjemno bogato.
Preverite, kaj vse smo vam pripravili. 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano