Ustanovni član kluba s prevzemom podjetja Aklimat širi svojo dejavnost

Člani

15. Marec 2023

Ustanovni član kluba s prevzemom podjetja Aklimat širi svojo dejavnost

Ustanovni član SBC - Kluba slovenskih podjetnikov Marovt Group je prevzel podjetje Aklimat, kar prinaša visoko kakovostne in inovativne proizvode ter storitve.

MAROVT GROUP, ki je sestavljen iz več sodobnih podjetij, ki zagotavljajo visokokakovostne storitve, se je v začetku leta 2023 pridružilo podjetje Aklimat.

»S prevzemom podjetja Aklimata bomo v skupini Marovt Group nadaljevali s tradicijo visoke kakovosti in inovativnosti ter razširili svoj nabor kakovostnih proizvodov in storitev. S skupnimi močmi bomo zagotavljali odličnost in inovativnost ter skupaj ustvarjali boljšo prihodnost za naše stranke,« je povedal Tomaž Marovt, lastnik Marovt Group.

Aklimat je priznana blagovna znamka vrhunskih aluminijastih radiatorjev, ki je bila ustanovljena leta 1973. S svojimi več kot 50-letnimi izkušnjami na področju raziskav, razvoja in proizvodnje grelnih teles, zagotavljajo aluminijaste radiatorje najvišje kakovosti, ki ustvarijo popolno toplotno ugodje v vsakem domu, hkrati pa predstavljajo varčevanje z energijo.

MAROVT Group_post-01.png

Skupino Marovt tako sestavljajo podjetja:
- Marovt proizvodno podjetje - s sedežem na Stranicah, ki že od leta 1971 deluje kot eno izmed najnaprednejših proizvajalcev kovanega materiala v Evropi.
- Moderne tehnologije, ki se ukvarjajo z avtomatizacijo in robotizacijo proizvodnih procesov, pri čemer se osredotočajo na razvoj in izvedbo sodobnih rešitev, ki izboljšujejo učinkovitost in zmanjšujejo stroške proizvodnje. 
- Inkolteh je usmerjeno na digitalizacijo proizvodnje in nudi celovite rešitve za obvladovanje digitalnih procesov v proizvodnji.
- Enset izdeluje kakovostne kovinske konstrukcije za namestitev sončnih celic, ki omogočajo samooskrbo z električno energijo iz obnovljivega vira energije – sonca.

Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih FacebookInstagram in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano