Spektra, najvišja stanovanjska stavba v Sloveniji, bo vseljiva že konec leta

Člani

01. Marec 2023

Spektra, najvišja stanovanjska stavba v Sloveniji, bo vseljiva že konec leta

Član SBC Izet Rastoder, katerega primarno poslovanje je še vedno distribucija banan pod svetovno znano znamko Derby, se je s poslovnim partnerjem podal v nepremičninski projekt. Leta 2021 je v ljubljanski Šiški začel z gradnjo Spektre – zlata dvojčka, ki sta s 85 metri postala najvišja stanovanjska stolpnica v Sloveniji.

Gre za najvišji stanovanjski objekt v Sloveniji, visok kar 85 metrov. Stavba ima štiri kletne etaže, pritličje – visoko šest metrov – in 21 nadstropij

 

 

V 21 nadstropjih je na voljo 214 enot s površino od 22 do 114 kvadratnih metrih s pripadajočimi ložami ali atriji. Stanovanja se odlikujejo z visokimi nadstandardnimi stropi v višini 280 centimetrov in z zunanjimi stenami, ki so v celoti v steklu, zaradi česar so prostori zelo svetli in ponujajo panoramski razgled nad celotno Ljubljano.

Spektra_2.png

V štirih kletnih etažah je na voljo 420 parkirišč, zasebni fitnes, shrambe in kolesarnica. V pritličju bodo trgovina priznane trgovske verige, banka in druga storitvena dejavnost. Stanovalcem bo na voljo tudi zasebna zelena površina z igriščem. Spektra bo malo mesto v mestu.

Spektra_1.png

Več informacij o projektu Spektra je na voljo na uradni spletni strani spektra.si ali povprašate na  elektronski naslov info@spektra.si.

O podjetju Rastoder

Rastoder, je podjetje z dolgoletno tradicijo in je najbolj prepoznavno doma in v tujini po svoji popularni blagovni znamki DERBY®.

Specializirali so še za uvoz in distribucijo banan, citrusov ter eksotičnega sadja. Banane uvažajo celo leto, 365 dni oziroma vseh 52 tednov v letu. So široka, vendar specializirana dejavnost na področju sadja in zelenjave, s kvaliteto, ter redno in zanesljivo dobavo, znamke DERBY® postavili v rang najbolj priznanih svetovnih blagovnih znamk, zlasti med uvozniki banan, ananasa, limon in pomaranč.

Poleg lastne blagovne znamke DERBY® pa zastopamo in distribuiramo tudi blago iz Argentine, Severne in Južne Afrike: grenivke, avokado, mango, pomelo, sweetie, granatno jabolko. Veleprodaja, maloprodaja –  svežega sadja in zelenjave, ki se nahaja v sklopu DERBY® Distribucijskega centraji jih lahko obiščete v njihovem skladišču, kjer imate na izbiro vsak dan sveže sadje in zelenjavo, tako tuje kot tudi domače pridelave. Stranka se lahko tako na lastne oči prepriča o kvaliteti njihovih artiklov!


Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih FacebookInstagram in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano