Slovenska letalska družba Air Adriatic je bogatejša za novo letalo

Člani

10. Marec 2023

Slovenska letalska družba Air Adriatic je bogatejša za novo letalo

Podjetje Air Adriatic, v lasti člana SBC Izeta Rastoderja, je okrepilo floto z novo Cessno Citation XLS Gen2. Investicija v novo letalo  je vredna 12,5 milijona evrov.

Letalo.png
Letali v floti sta za prevoz devetih potnikov in imata doseg 3.400 kilometrov, kar pokrije celotno Evropo, severni del Afrike in Bližnji Vzhod. Kabina se ponaša z dovršenim dizajnom in ergonomsko oblikovanimi sedeži, ki omogočajo daljše udobno sedenje, možno pa jih je tudi spremeniti v ležišče. 

Letalo_3.jpg
Nova različica letala z nadgradnjo kabine potnikom omogoča še večje udobje, ima širok spekter multimedijskih funkcij in odlično zvočno izolacijo. Cena ure leta je okoli 4.000 evrov, dodatni stroški pa so letališke pristojbine, ki so določene s strani letališč in se zelo razlikujejo.


Poslovni leti so v hitrem tempu življenja in večnem pomanjkanju časa, odlična rešitev za vse poslovneže. Tovrstni let omogoča dinamične premike do krajev, kamor komercialni leti nimajo rednih linij, hkrati pa potnik privarčuje čas, saj na letališče ne rabi priti nekaj ur prej, da opravi vse letališke postopke.
Za najem letalskega prevoza lahko kontaktirate sales@air-adriatic.com.


Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih FacebookInstagram in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano