SBC člana združila moči: pridite na nepozabno druženje na snegu

Člani

08. Marec 2023

SBC člana združila moči: pridite na nepozabno druženje na snegu

Gourmet Cup Ljubljana, že tradicionalno smučarsko-kulinarično druženje, se bo odvijal na belih strminah priljubljenega smučišča Krvavec - podjetje RTC Krvavec oziroma njegov lastnik Jani Janša je član SBC - Kluba slovenskih podjetnikov.

V ponedeljek, 13. marca 2023 se bodo na enem mestu zbrali znani obrazi slovenske gostinske scene - to so vrhunski kuharski mojstri, mladi talenti, slovenski vinarji in lokalni dobavitelji, ki bodo razvajali vse ljubitelje kulinarike po srcu in duši.

Tradicionalno smučarsko-kulinarično druženje Gourmet Cup Ljubljana že sedmič zapored organizira priznano gostinsko podjetje Jezeršek gostinstvo, član SBC - Kluba slovenskih podjetnikov.GourmmetCupmar2022-PhotoDeanDubokovičinNejcPernek-509.jpg

Po žrebu štartnih številk in okusnem Gourmet zajtrku bomo obuli smučarske čevlje, si zapeli smuči in se podali v boj za zmagovalne stopničke na čisto pravi smučarski tekmi za Gourmet pokal. 

Ne zamudite: na Krvavcu se bo v ponedeljek, 13. marca 2023 dogajalo, pridite na nepozabno druženje.

Za pravo gurmansko razvajanje bodo kot vedno na Gourmet na snegu poskrbeli vrhunski slovenski kuharski mojstri. Tokrat v nekoliko drugačni vlogi - kot mentorji bodo v pomoč bodočim kuharskim talentom, ki se kalijo v slovenskih šolah in bodo skupaj ustvarili prvinske kulinarične kreacije.

PROGRAM IN PRIJAVE so na voljo na TEJ POVEZAVI.

Seveda pa Gourmet Cup Ljubljana ne bi bil pravi smučarski dogodek, če ga ne zaključimo z nepozabno Apres Ski zabavo, ki se bo letos odvila kar v novem objektu na Krvavški plaži. 

GourmmetCupmar2022-PhotoDeanDubokovičinNejcPernek-326.jpg

torek, 14. marca 2023, se bo v sklopu Gourmet Cup Ljubljana odvila prav posebna različica Gourmet Večerje na zajli, nepozabnega kulinaričnega doživetja. Za pravo presenečenje v krvavških gondolah kar 1.500 m visoko v čarobnem objemu Kamniško-Savinskih Alp, bodo s svojimi kulinaričnimi mojstrovinami poskrbeli Jezerškovi, Tomaž Bolka iz Gostilne Krištof, in gostujoči ljubljanski chef, Mojmir Šiftar iz PEN KLUB restavracije. 

Večerjanazajli-83.jpg

PREBERITE ŠE:

Jezerškovi vabijo na smučarsko-kulinarično druženje

Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih FacebookInstagram in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano