Pametni iskalnik člana SBC v Applovi spletni trgovini 

Člani

23. Marec 2023

Pametni iskalnik člana SBC v Applovi spletni trgovini 

Chipolo Carc Spot je pametni iskalnik denarnic, ki najde izgubljene denarnice ekskluzivno  s pomočjo aplikacije Apple Find My.

Podjetje Chipolo je bilo eno izmed prvih treh zunanjih podjetij na svetu, ki je leta 2021 vstopilo v Applov ekosistem in ustvarilo posebno linijo Spot iskalnikov. Ti se povežejo s Find My aplikacijo in pomagajo najti ne samo založene ampak tudi izgubljene predmete. 

Prvi produkt – iskalnik ključev Chipolo One Spot – so lansirali leta 2021, leta 2022 so na sejmu elektronike v Las Vegasu CES predstavili drugi izdelek te linije Chipolo Card Spot. Chipolo Card Spot je zaradi svojega dizajna prilagojen za sledenje denarnicam. Od ostalih iskalnikov ga loči izjemno tanek in eleganten dizajn, kartica se prilega med ostale bančne kartice in uporabnik sploh ne ve, da jo nosi s seboj. 

Nekoč je stal v vrsti, danes ponuja rešitve 

Marca 2023 so prav z iskalnikom denarnic Chipolo Card Spotom vstopili v Applovo uradno spletno trgovino. 

»Spominjam sem, da sem pred 14 leti stal v dolgi vrsti v Applovi trgovini v Ameriki, kjer sem čakal, kot vsi ostali, da bom kupil najnovejši Applov iPhone. Dejstvo, da danes lahko v spletni trgovini podjetja Apple kupite naš iskalnik Chipolo Card Spot, se mi zdi pravzaprav neverjetno. Neverjeten uspeh podjetja in seveda potrditev zame in za vso ekipo, da gremo v pravo smer in delamo prave korake!« pravi Primož Zelenšek, soustanovitelj in direktor podjetja.

Chipolo Card Spot je na voljo na Applovi uradni spletni strani v Ameriki, Kanadi, Evropi, Novi Zelandiji in Avstraliji.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano