Optiweb HR akademija: Rast na krilih zadovoljnih kadrov

Člani

15. Marec 2023

Optiweb HR akademija: Rast na krilih zadovoljnih kadrov

Delo s kadri spada med najpomembnejša, a tudi najzahtevnejša področja v podjetju in tega se še kako zavedajo v podjetju Optiweb, članu SBC - Kluba slovenskih podjetnikov.

»Naš vzpon se je začel, ko smo se premišljeno lotili HR- področja,« pravi Miha Lavtar, ustanovitelj podjetja Opriweb.Sodobna kadrovska (HR) funkcija je že nekaj časa mnogo več kot zgolj administrativna vloga v podjetju. Zajema širok nabor kompetenc, ki vključujejo tako “klasične” kadrovske kompetence kot tudi druge kompetence na področjih marketinga, poznavanja poslovanja, prodaje itd. Le na tak način smo lahko HR strokovnjaki ustrezna podpora podjetju, vodjem ter vsem zaposlenim.

Vse te kompetence in znanja moramo ustrezno prepletati in vpletati v celoten življenjski cikel posameznika v podjetju. Ta se prične že pri znamčenju delodajalca, s katerim sploh pritegnemo potencialnega sodelavca, nadaljuje pa se s procesom selekcije ter kasneje uvajanja in razvijanja novega sodelavca.

KA 1080x1080.jpg

Optiweb skupaj s kadrovskima strokovnjakinjama Urško Stanovnik in Klavdijo Šernek organizira KadrOWsko akademijo. V izobraževalnem programu 4 srečanj se bodo z udeleženci:
• posvetili posamezni fazi življenjskega cikla zaposlenega,
• pogledali teoretično ozadje ter predvsem inovativne praktične primere,
• zasledovali filozofijo, v katero predavateljici verjameta – v ospredju mora biti zaposleni in njegova izkušnja, aktivnosti pa morajo biti usklajene s strategijo in vizijo podjetja.

Izobraževanje bo potekalo v slovenskem jeziku, prav tako pa bo organizirano v dveh terminih. V aprilu v Ljubljani in v maju v Škofji Loki.

Več informacij in prijave so možne na tej povezavi

Po izobraževanju udeleženci prejmejo tudi poseben paket materialov za bolj učinkovito vodenje kadrovskih postopkov, prav tako pa tudi brezplačna uro individualnega svetovanja na obravnavane ali druge HR teme in izzive.

Kaj vse pripomore k zadovoljnim zaposlenim v Optiwebu, pa si lahko preberete v članku z naslovom Rast na krilih zadovoljnih kadrov, objavljen v prvi številki novega SBC magazina.

Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih FacebookInstagram in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano