Magična meja: Džungla Plants v več kot 10 tisoč domov in pisarn

Člani

15. Marec 2023

Magična meja: Džungla Plants v več kot 10 tisoč domov in pisarn

Podjetje Džungla Plants, ki so člani SBC Mladi, so v zadnjem letu prebili magično mejo in ozelenili preko 10 tisoč domov in več kot 100 pisarn.

Džungla Plants je mlado slovensko podjetje, ki sta ga ustanovili Tjaša Jarc in Tilyen Mucik v času prvega vala korone. Džungla Plants je nastala kot spletna trgovina sobnih rastlin, ki ponuja trenden in bogat izbor rastlin in dodatkov za nego.

311589274_486140660199556_3579058626446874241_n.jpg

Z inovacijami na področju pakiranja, vse izdelke in rastline tudi dostavljajo na dom. Z zelo uspešnim nastopom na družbenih medijih, posebno pozornostjo pri odnosu do kupcev na vseh kanalih ter vizualno in uporabniško dovršeno spletno stranjo, so postali že v prvem letu vodilni na tem področju.

V zadnjih dveh letih so se razširili z lokalizirano spletno stranjo še na hrvaški in italijanski trg. Lani oktobra so odprli tudi veliko fizično trgovino na Tržaški cesti v Ljubljani, kjer imajo zalogo s preko 1500 rastlin, ki jo vsak teden obnavljajo.

 

Zaradi prepoznavnosti so dobivali vedno več povpraševanj za ozelenjevanje notranjih prostorov ter zunanjih teras in balkonov. V zadnjem letu so tako ozelenili preko 100 poslovnih prostorov v Sloveniji. Poleg ozelenjevanja nudijo še tretiranje in presajanje obstoječih rastlin v prostorih. Prav tako pa so izposodili rastline tudi za različne priložnosti od sejemskih razstav, do snemanj oglasov in video spotov.

Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih FacebookInstagram in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano