Članu SBC Mladih prestižno priznanje za oblikovalsko odličnost 

Člani

28. Marec 2023

Članu SBC Mladih prestižno priznanje za oblikovalsko odličnost 

Podjetje Camac Space je prejelo priznanje Big SEE za odličnost v notranjem oblikovanju za projekta, ki ju je izvedlo za naročnika Agilcon in DKV. To je v zadnjih dveh letih za mlado ekipo Camac Spacea že drugo zaporedno priznanje na tekmovanju, ki nagrajuje ustvarjalnost v regiji jugovzhodne Evrope. 

Članu SBC Mladih čestitamo za izjemen uspeh! 

»Camac je spremljal projekt od začetne analize, načrtovanja in gradnje do vselitve naročnika. Projekt je bil zaključen v zelo kratkem roku. Skozi celoten projekt so bili trajnostno naravnani; zato je bilo veliko obstoječega pohištva vključenega v novo pisarno,« so o projektu zapisali pri zavodu Big SEE, ki je prepoznal izjemnost člana SBC Mladih. Pri Big SEE so med drugim izpostavili estetskost zasnove, uporabo naravnih materialov, zemeljskih barv – lesa in črne kovine v povezavi s čistimi belimi stenami in zelenjem –, prefinjeno pozornost do detajlov in uporabo steklenih površin, ki ustvarjajo ambient odprtosti in dopuščajo prodiranje naravne svetlobe v prostor. 

»Iskrene čestitke želimo izraziti naši nadarjeni oblikovalski ekipi. Delali so neutrudno, da bi naše ideje in podatke iz faze svetovanja prevedli v oblikovanje, ki ni le vizualno privlačno, temveč tudi visoko funkcionalno in prilagojeno potrebam naših strank. Resnično so se presegli pri ustvarjanju prostorov, ki dajejo prednost blaginji tistih, ki jih naseljujejo,« je ob prejemu priznanja povedal lastnik Camac Spaca in član SBC Mladih David Ostir.  

O podjetju Camac Space

Podjetje Camac Space d. o. o. ustvarja inteligentna in trajnostna delovna okolja, ki izboljšajo uporabniško izkušnjo, povezujejo in navdihujejo.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano