Schumacher, nekdanji dirkač formule 1 obiskal SBC člana

Člani

17. Februar 2023

Schumacher, nekdanji dirkač formule 1 obiskal SBC člana

Nekdanji voznik Formule 1 Ralf Schumacher je velik ljubitelj slovenskega hrane in vina. Ni skrivnost, da je očaran nad Goriškimi Brdi in briškim vinom. V Kleti Brda skupaj z njim celo proizvajajo posebno linijo vin, Schumacher Selection.

Schumacher wine.jpg

V vinih in hrani tako pogosto uživa v restavracijah Goriških brd in Vipavske doline. Tokrat je obiskal SBC člana Gorana Miškulina iz podjetja Spintec. Na terasi ob jezeru restavracije Noe Wine Bar & Restaurant, katere lastink je Miškulin, sta se razvajala z lokalnimi kulinaričnimi specialitetami, beseda pa je tekla tudi o igralništvu.
 

R.Schumacher & G.Miskulin.jpg

Goran Miškulin se je tudi tokrat izkazal kot odličen gostitelj. Z nemškim zvezdnikom sta si nato ogledala tudi proizvodnjo podjetja Spintec, saj so Ralf zanimale vrhunske igralniške rešitve, ki jih je kreiral Spintec tim, ter novosti kot je Karma ruleta z okroglim LED zaslonom.

Karma II 8 dualside topper LED sign.jpg

O podjetju Spintec

Podjetje SPINTEC d.o.o. se ukvarja z razvojem, proizvodnjo in prodajo elektronskih igralnih naprav za igralnice, t.i. Electronic Table Games, in je danes med vodilnimi igralniškimi podjetji na svetu. Njihovi produkti se odlikujejo po vrhunskem dizajnu in tehnični dovršenosti. Spintecovi produkti so prisotni v največjih svetovnih igralnicah.

Goran Miškulin je tudi lastnik restavracije Noe, kjer se gostje počutijo kot v svoji dnevni sobi, hkrati pa lahko uživajo v bogatem izboru kakovostnih lokalnih vin ter v restavraciji z izbranim okusi. V Noe restavraciji v Volčji Dragi je Miškulin gostil tudi novembrski SBC dogodek Podjetniškem 1 na 1.

Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih FacebookInstagram in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano