SBC vabi na spomladanska potovanja na najlepše konce sveta

Dogodki

24. Februar 2023

SBC vabi na spomladanska potovanja na najlepše konce sveta

Pomlad je pred vrati, kar pomeni, da nas čakajo nepozabna potovanja na slikovite svetovne destinacije. Ste za obisk svobodnega Amsterdama, eksotičnega Tokia ali živahnega Londona? Ali za gurmansko uživanje v okusih kulinarične Baskije? Potovanjem za člane kluba smo dodali tudi ščepec poslovne note, kot se spodobi za združenje, ki povezuje najboljše podjetnike.

Nekaj mest je še prostih, zato vabljeni, da se nam pridružite! 

 

SPOMLADANSKO SVOBODNI AMSTERDAM: 23. do 26. marec 2023 


amsterdam - crop.jpg

Slikovita mreža kanalov, bogata zgodovina in živahna kulturna scena uvrščajo glavno mesto Nizozemske med najbolj živahna mesta na svetu. V Amsterdamu je paleta dejavnosti neskončna, primerna za kakršnokoli vreme. Od muzejev do nočnega življenja, ki si je ustvarilo sloves širom po svetu. Živahne tržnice in zanimive kavarne. Za Amsterdam bi lahko rekli, da je mogočno “svobodno mesto”, kjer so ljudje to, kar v resnici so, in kjer lahko počnejo, kar želijo.
PRIJAVE NA TEJ POVEZAVI.


KULINARIČNA BASKIJA: 20. do 23. april

baskia.jpg


24 restavracij z Michelinovimi zvezdicami in sedem restavracij na seznamu 50 najboljših restavracij sveta na površini za tretjino Slovenije. Baskija je fenomen, mistična pokrajina, prežeta s tradicijami in ponosno nacijo, za katero je gastronomija postala gonilo preživetja in edino orodje, s katerim lahko dokazujejo svoj primat.
PRIJAVE NA TEJ POVEZAVI. 


ODDALJENA IN DRUGAČNA JAPONSKA: 16. do 27. maj 2023

tokio.jpg

Tokio je eno od najbolj vznemirljivih mest na svetu. Ponuja vrsto zanimivosti, ki  zajemajo stare in sodobne vidike velikega mesta. Ta tura vas bo popeljala do štirih najboljših krajev prestolnici, ki bi jih popotnik želel videti ob prvem obisku.​​​​​​ Na potovanju se bomo odpravili do gore Fudži, ki ponuja čudovit in dih jemajoč razgled čez oblake. Vzeli si bomo prost dan za sprostitev, nakupovanje, sprehod po živahnih ulicah in poizkušanje vrhunske japonske kulinarike.
S hitrim vlakom se bomo odpravili v Kjoto, srce tradicionalne Japonske, in obiskali Naro, prvo prestolnico dežele vzhajajočega sonca. Del naše poti bo tudi Osaka, mesto na glavnem otoku Honšu, ki je znana po lokalni kulinariki. Sledila bo pot v Hirošimo, mesto, ki je med drugo svetovno vojno doživelo prvo katastrofo z atomsko bombo in je danes eno od treh najbolj slikovitih mest v državi. 
PRIJAVE NA TEJ POVEZAVI. 

 

ŽIVAHNI LONDON: 15. do 18. junij 2023

london.jpg

London, prestolnica Anglije ter Združenega kraljestva Velike Britanije in Severne Irske, je mesto s hitrim tempom življenja in številnimi znamenitostmi. Z gotovostjo lahko rečemo, da je eno najbolj živahnih mest v Evropi. Mesto ima približno 8 milijonov prebivalcev, med temi ogromno priseljencev, mladih, ljubiteljev kulture, mode, glasbe, živahnega ritma, urbanega okolja. Poleg tega je to London mesto neštetih priložnosti, ki ti zlahka zleze po kožo.
PRIJAVE NA TEJ POVEZAVI. 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano