Prestižno priznanje za člane SBC Mladih, ki so se znašli v družbi svetovnih velikanov

Člani

09. Februar 2023

Prestižno priznanje za člane SBC Mladih, ki so se znašli v družbi svetovnih velikanov

Podjetje Bold Group, član SBC Mladih, se je uvrstilo med 8 finalistov za prestižni naslov Business Agility Award. V finalu so se znašli v družbi zvenečih imen, kot so svetovni giganti Vodafone, British Petroleum in Gapgemini. V SBC smo upravičeno ponosni, saj je k uspehu Bold Group pomembno prispeval še en član SBC Mladih, podjetje Switch to Eleven. 
Članoma čestitamo za izjemen uspeh! 

Business  Agility Award prepoznava dobre prakse na področju poslovne agilnosti na svetovni ravni. V ospredju so odlični pristopi k marketingu, delu s kadri (HR), finančnim praksam in celostni poslovni agilnosti. Nagrade podeljuje neprofitna organizacija Agile Business Consortium Limited iz Kenta v Veliki Britaniji, delovanje finalistov pa ovrednotijo in ocenijo poslovni eksperti. Cilj vsakoletnega dogodka, ki bo letos 22. in 23. marca, je promoviranje in širjenje dobrih praks, za katerimi so agilni poslovni pristopi. 

V družbi velikanov

Agenciji Bold Group na poti v agilnost in napredno organizacijo, ki namesto na tradicionalnem hierarhičnem temelji na prožnem in vitkem delovanju, pomaga še en član SBC Mladih, podjetje Switch to Eleven, ki je specializirano za uvajanje agilnih pristopov na strateški način. O tem, kakšen uspeh sta dosegli obe podjetji, zgovorno priča tudi objava na LinkedInu, kjer so člani SBC Mladih uvrščeni na vrh seznama svetovnih podjetniških imen. 

Poleg agencije Bold Group je med finalisti 7 svetovnih podjetniških velikanov, prav vsi so tudi prejemniki priznanja za odličnost (excellence, op. a.):
- Vodafone
- British Petroleum
- Roads and Transport Authority Dubai
- Elavon Europe
- Capgemini
- RHB Banking Group
- News UK

Na marčevski konferenci bo imel Bold Group 20-minutni nastop, kjer bodo predstavili napreden in agilen način organiziranosti ter kakšne prednosti jim to prinaša. Več o konferenci na tej povezavi. 

Članoma SBC Mladih čestitamo za izjemen uspeh in držimo pesti za uspešen nastop na finalni prireditvi! 

 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano