Petre šotori v Planici

Člani

21. Februar 2023

Petre šotori v Planici

Podjetje Petre šotori, član SBC – Kluba slovenskih podjetnikov so uradni dobavitelj FIS svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju Planica 2023« na področju postavitve šotorov.

CL_2023_Planica_Petre_Landscape_SLO.jpg
V Planici so z njihovimi kapacitetami – to so šotori, VIP šotori, pagode, paviljoni pokrili cca 7.200 m2 površin in s tem zagotovili VIP prostor, prostore za osebje, novinarsko središče, vstopne točke, akreditacijske točke ter prostor za zabavo v Kranjski Gori in Planici.

»Izredno smo veseli in ponosni, da smo lahko del tako velike zgodbe kot je FIS svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju in v čast nam je sodelovati z organizatorji prvenstva,« je za SBC povedala direktorica podjetja Marija Petre.Organizatorji smučarskih skokov Planice podjetju Petre zaupajo že več kot 20 let in so tako bili zvesti partnerji pri projektu tudi v času korone, ko razmere na trgu niso bile za nikogar rožnate. 

Planica šotori Petre.jpg


Posebej ponosni so na dvonadstropni šotor

V Planici so letos postavili kar 2 dvonadstropna šotora s steklenimi stranicami (1.500 m2 in 1.600m 2 površine). Dogodek v Planici je eden večjih dogodkov, ki jih uspešno, zanesljivo in strokovno »pokrivajo« z njihovimi kapacitetami že vrsto let, še sporočajo iz podjetja Petre šotori.

 

PREBERITE ŠE:

Glavni paviljon na svetovnem prvenstvu v Planici delo člana SBC

0c106f946cbafa3601d62c2a6131bde4.jpg

 

Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih FacebookInstagram in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano