Mikrocopov spletni seminar: Pripravite se na ZVOP-2

Člani

14. Februar 2023

Mikrocopov spletni seminar: Pripravite se na ZVOP-2

Podjetje Mikrocop, ki je član SBC - Kluba slovenskih podjetnikov, pripravlja spletni seminar, na katerem bo izkušen strokovnjak, DPO za zunanje naročnike Grega Vozel predstavil novosti novega ZVOP-2 in se posebej dotaknil tematike obdelav dnevnikov, posredovanja podatkov, videonadzora in obdelave osebnih podatkov za izvajanje različnih dogodkov.

S pospeševanjem digitalizacije eksponentno narašča količina osebnih podatkov, ki jih obdelujemo, zato je pomembno, kako jih upravljamo. V veljavo je stopil ZVOP-2, ki ureja dodatne vidike na področju obdelave osebnih podatkov za raziskovalne namene, videonadzora, biometrije, pooblaščenih oseb za varstvo osebnih podatkov (DPO), glede varnosti osebnih podatkov in ocen učinka pa tudi izrekanje potencialno zelo visokih glob po GDPR. 

Neustrezna ureditev osebnih podatkov in neskladnosti s področja njihovega varovanja sta dejavnika, ki lahko za podjetja predstavljata tveganje za poslovno škodo, še posebej, če pride do nepooblaščenega vpogleda ali odtujitve podatkov. V podjetjih se soočajo s številnimi izzivi. Zato so v podjetju Mikrocop pripravili brezplačen spletni seminar, ki bo potekal 23. februarja 2023 ob 11:00.

ZVOP-2 social post.jpg

Na seminarju boste natančneje spoznali vlogo pooblaščene osebe za varstvo podatkov (DPO) in dobili priložnost, da s konkretnimi vprašanji naslovite predavatelja. Prijava na spletni seminar: https://bit.ly/3jgZMaq. Udeležba je brezplačna.

O predavatelju
Grega Vozel za Mikrocop in njegove poslovne partnerje opravlja funkcijo pooblaščene osebe za varstvo osebnih podatkov (DPO). Pri svojem delu stremi k zagotavljanju najvišjih etičnih in pravnih standardov. Ne sprejema kompromisov, ko gre za varstvo osebnih podatkov strank in zaposlenih.

O Mikrocopu

Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. Z lastno razvito certificirano platformo InDoc EDGE v oblaku povečuje učinkovitost in zagotavlja zakonsko skladnost in tako podpira podjetja na poti digitalne preobrazbe. Mikrocop Slovenija ima več kot 46-letno tradicijo in je del Skupine Mikrocop, kamor spadata tudi podjetji Mikrocop na Hrvaškem in v BiH. Skupaj skupina zaposluje več kot 250 ljudi. www.mikrocop.si

Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih FacebookInstagram in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano
To spletno mesto varuje Google reCAPTCHA in veljata Politika zasebnosti in Pogoji storitve.