Ekosen od blizu: Dnevi odprtih vrat člana SBC

Člani

14. Februar 2023

Ekosen od blizu: Dnevi odprtih vrat člana SBC

Član SBC – Kluba slovenskih podjetnikov Ekosen vse do 20. februarja organizira dneve odprtih vrat pri uporabnikih IR ogrevalnih sistemov Ekosen po vsej Sloveniji.

Izberite eno izmed lokacij in se prijavite. Uporabniki vam bodo z veseljem odprli vrata svojega doma in vam pokazali delovanje ogrevalnega sistema Ekosen.

»Smo pionirji na področju IR-ogrevanja.«Kaj ponuja Ekosen dan odprtih vrat?

»Ogledali si boste dejansko umestitev panelov po prostorih, se pogovorili z uporabniki o primerih uporabe, njihovih izkušnjah in sami izkusili prijeten način ogrevanja z IR paneli Ekosen,« pravi Aleš Babič, ustanovitelj in direktor podjetja Ekosen.

Zakaj Ekosen?

Podjetje Ekosen d.o.o. je hitro rastoče podjetje na področju IR-ogrevanja, ki svojo dejavnost usmerja v inovacije ter človeku in naravi prijazno podjetništvo. So razvojniki in proizvajalci lastnih proizvodov ter prodajni zastopniki za določene produkte, razvili pa so že vrsto uveljavljenih produktov in razvijajo nove ter se širijo po vsej Evropi. Ustvarili so tudi franšizni model, iščejo poslovne partnerje za tuje trge ter sodelujejo z različnimi inštituti in podjetji. Sledijo najnovejšim eko trendom, ki jih skušajo implementirati v naše blagovne znamke.

Opremili so že več kot 10.000 domov, poslovnih prostorov in drugih objektov. So ekipa zagnanih in usposobljenih strokovnjakov, ki razvija napredne in učinkovite rešitve ogrevanja, s katerim izboljšujejo kakovost življenja in si prizadevajo za bolj trajnostno prihodnost.S svojimi proizvodi nudijo alternativo pri varčevanju z energijo. Naravnani so ekološko in k ljudem ter kot taki strmijo v prihodnost.

Prijava na dan odprtih vrat

Izberete si lahko lokacijo v svoji bližini in se pogovorite z uporabniki, poleg tega pa se boste lahko sami prepričali v prijetno toploto prostorov, ogrevanih z IR sistemom Ekosen. Prijavite se lahko na TEJ POVEZAVI.
 

Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih FacebookInstagram in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano