Velik uspeh podjetja Deltahub

Člani

09. Januar 2023

Velik uspeh podjetja Deltahub

Lastnik podjetja Deltahub Primož Erjavec je eden tistih članov SBC, ki se je še kot študent, vse od leta 2014, udeleževal vseh SBC dogodkov, ki so bili namenjeni mladim - kot so Kava s podjetnikom, predavanj Pot do uspeha in podobno. Tam je vsrkaval bogato znanje uspešnih podjetnikov, članov kluba.

Primož je več kot očitno imel močno podjetniško željo, zato je hitro obul podjetniške čevlje in zakorakal v ta svet. Lansko leto marca se je pridružil SBC – Klubu slovenskih podjetnikov, sekciji Mladih. A že ob koncu leta je bilo jasno, da je njegovo podjetje prerastlo kriterije Mladih, in da je izpolnil vse pogoje za vstop v polnopravno članstvo kluba.

FB_IMG_1671176094186 (002).jpg

Deltahub tako z letom 2023 postaja polnopravni član SBC, za kar seveda Primožu iskreno čestitamo! Ob tej priložnosti smo se s Primožem pogovarjali o njegovi viziji podjetja.

Ob iztekajočem letu se radi ozremo nazaj in naredimo bilanco leta. Kakšna je bila vaša, kaj vam je bila v letu 2022 »najboljša šola«?

»Ne glede, kaj misliš da veš, veš premalo. Vsak dan je v podjetništvu nov začetek in čeprav meniš, da delaš nekaj pravilno naslednji dan ugotoviš, da je lahko še bolje oziroma drugače.«

Tri besede, ki so po vašem zaznamovale leto 2022!?

»Rekel bi, da so pri nas (v Sloveniji) bile v ospredju predvsem močne besede kot so energetska kriza in vojna, premalo se je pa osredotočalo na inovacije in pozitivne stvari.«

Kaj je vaš recept za uspeh?

»Inovativni izdelki in odlična ekipa.«

Kakšno priporočilo bi dali vsem tistim nadobudnim mladim, ki vas (podjetnike) občudujejo od daleč in si želijo tudi sami obudi podjetniške čevlje?

»Priporočal bi, da jih čimprej obujejo in začnejo z neko podjetniško idejo, tudi če je samo prodaja limonade na stojnici. Podjetniški čevlji bi rekel so kot pravi čevlji, dolgo traja, da jih razhodiš, velikokrat te ožulijo, ampak na koncu je vredno tega.«

Kakšno leto 2023 napovedujete? Kakšne so vaše želje in vizija za leto 2023?

»Leto 2023 bo po mojem mnenju polno neznank. Želja oziroma vizija za 2023 je, da še naprej tako lepo rastemo in da damo na trg čim več novih inovativnih izdelkov.«

O podjetju Deltahub

DeltaHub je mlado podjetje, ki se strastno ukvarja z oblikovanjem izdelkov, ki vam olajšajo vsak dan. Kot poudarjajo pri njih se oblikovanje ne začne pri estetiki, ampak pri funkcionalnosti.

Podjetje se je »rodilo« leta 2018, kot se radi pošalijo je bilo to leto trojk. Trije fantje, ki so se udeležila lokalnega startup tekmovanja, kjer so zasedli tretje mesto in osvojili tristo evrov. Za omenjeno tekmovanje so izdelali prvi poslovni načrt in izdelali prvi 3D-natisnjen prototip, danes poznan kot Carpio.

Potem je prišel Carpio 2.0. Popolnoma prenovljena različica svojega predhodnika. Novi materiali, nove barve in popolnoma nov občutek. Nedavno pa so se v Deltahubu odločili osvojiti igralniško industrijo in ustvariti popolno sodelovanje med igranjem iger in ergonomijo.

Tako se je rodil Carpio G2.0. A kot pravijo v svojem slogu, se ne morejo ustaviti pri tem.

Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih FacebookInstagram in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano