SBC pri vas - Grosuplje

Dogodki

20. Januar 2023

SBC pri vas - Grosuplje

SBC pri vas: Grosuplje. Prvi v seriji rednih regijskih dogodkov, s katerimi SBC – Kluba slovenskih podjetnikov vzpostavlja partnerstva z lokalnimi skupnostmi za odgovoren in skladen trajnostni razvoj.

SBC bo v sredo, 25. januarja gostoval v Grosuplju. Predsednik Joc Pečečnik in člani upravnega odbora kluba SBC, ki združuje lastnike najuspešnejših slovenskih podjetij, se bodo srečali z županom Petrom Verličem, ključnimi podjetniki, prosvetnimi delavci, predstavniki podpornega gospodarskega okolja in drugimi vidnejšimi osebami iz lokalnega okolja.

Dogodka se bodo poleg članov SBC udeležili 16 županov občin osrednjeslovenske regije, drugi vidni predstavniki lokalnih skupnosti ter predstavniki prosvetnih, kulturnih in civilnodružbenih gibanj in dejavnosti.

Na dogodek bodo vabljeni podjetniki, župani in drugi odločevalci iz občin: Dobrepolje, Grosuplje, Ig, Ivančna Gorica, Kočevje, Kostel, Loška dolina, Loški Potok, Osilnica, Ribnica, Sodražica, Škofljica, Litija, Šmartno pri Litiji, Trebnje in Velike Lašče.

Župani in vodstvo SBC bodo podpisali pismo o nameri, s katerim se bodo zavezali k medsebojnemu sodelovanju in iskanju rešitev za razvoj, večjo blaginjo, lokalni napredek in krepitev policentričnega razvoja države.

Začetek ob 14. uri, lokacija: Družbeni dom Grosuplje, Taborska cesta 1, Grosuplje.

Pridružite se nam, da v duhu podjetništva povežemo celotno Slovenijo. 

 

Foto: Občina Grosuplje

Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih FacebookInstagram in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano