SBC Mladi: GORR praznuje deseto obletnico

Člani

26. Januar 2023

SBC Mladi: GORR praznuje deseto obletnico

Podjetje GORR, ki je član sekcije SBC praznuje svojo prvo desetletnico. Ob tako pomembni prelomnici so se ozrli nazaj in naredili presek tega obdobja.

»V preteklem desetletju smo uspeli doseči neverjetne rezultate, in to ne zgolj v številkah. Januarja 2013 sva bila namreč samo dva in sva začela s skromnimi sredstvi, a z veliko podjetniškega duha in željo, da s svojimi storitvami slovenskim podjetjem pomagamo premagati marsikatero jezikovno oviro in svoje ime zarišemo na zemljevid najboljših prevajalskih agencij,« je za SBC povedal lastnik podjetja Gregor Rosulnik.
Z znanjem in izkušnjami so se že v prvih letih širile tudi njihove ambicije in poleg Slovenije so se postopoma začeli odpirati tujini, ki je v njih prepoznala odličnega partnerja za regionalne jezike. Danes poslujejo mednarodno, saj delajo za domača in tuja podjetja ter sodelujejo s prevajalci s celega sveta.

S trdim delom in nenehnim učenjem v preteklem desetletju so se njihove sanje uresničile, saj lahko rečejo, da so postali uveljavljeno ime v prevajalski panogi, ki prisega na poštenost, kakovost in strokovnost ne glede na jezik in področje.

Rosulnik se zaveda, da vse to nikakor ne bi bilo mogoče, če bi v podjetju ostala samo dva. Za njihovo rast in uspehe so zaslužni tudi vsi, ki so v preteklih letih bili del ekipe – od prvih zaposlenih, s katerimi so gradili temelje podjetja, do tistih, ki so del ekipe danes in s svojim odličnim delom utrjujejo zaupanje naših strank. 

»Prav posebna zahvala pa gre seveda izjemni ekipi zunanjih sodelavcev – prevajalcem, lektorjem, tolmačem in drugim, ker smo se na njih lahko zanesli brez izjeme, tudi ob poznih urah, pretesnih rokih in najzahtevnejših projektih,« še dodaja Rosulnik.

Ravno v tej točki, ki je vrhunec obstoja njihovega podjetja, ugotavljajo, da je to šele začetek. Poraja se jim vedno več idej, možnosti in znanj, ki jim dajejo nov zalet in bodo z gotovostjo prispevale k nadaljnjemu uspehu in rasti ekipe GORR.

Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih FacebookInstagram in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano