SBC Mentorstvo: zaključno druženje mentorskih parov

Dogodki

26. Januar 2023

SBC Mentorstvo: zaključno druženje mentorskih parov

Prva sezona SBC Mentorstva se je uspešno zaključila. Potem, ko smo v lanskem letu vzpostavili program SBC Mentorstvo, kjer smo med seboj povezali slovenske vrhunske podjetnike, člane SBC in člane sekcije SBC Mladi, v klubu z velikim veseljem ugotavljamo, da je bil projekt odlično sprejet, tako da s ponosom naznanjamo, da se bo nadaljeval tudi v letošnjem letu.

V letu 2022 smo vzpostavili in povezali 28 mentorskih parov, ki so medsebojno delili znanje in izkušnje ter ustvarjali nova poznanstva.Odzivi mentorirancev in mentorjev so navdušujoči, zato se že veselimo nove sezone.

Mentor Andrej Klančar, Klančar Žerjavi je ob zaključku sezone povedal:  »Zame je bilo SBC mentorstvo definitivno super izkušnja. Moj mentoriranec Aleksandar je bil zelo motiviran in je pridno delal korake v razvoj. Sam sem mu veliko pomagal, sem pa tudi sam dobil veliko dobrega od njega. S tem ko dajemo, namreč tudi prejemamo.«

photo_2023-01-27_11-33-07.jpg

Namen SBC Mentorstva je grajenje mostov med člani SBC, odličnimi in izkušenimi podjetniki, in člani SBC Mladi, mladimi prodornimi podjetniki, ki pišejo prihodnost podjetništva v Sloveniji. Prepričani smo, da bo mentorsko sodelovanje dodana vrednost tako za mentorirance kot tudi za mentorje.   

Če ste zainteresirani in si želite postati SBC Mentor članu sekcije SBC Mladi Podjetniki, nam to sporočite v SBCA aplikaciji v modulu Feedback - SBC Mentorstvo 2023 oziroma na povezavi: https://www.sbc.si/ankete/2023/01/sbc-mentorstvo-2023

photo_2023-01-27_11-33-10.jpg

SBC Mentorstvo v letu 2023

Drage članice, dragi člani, če ste zainteresirani in si želite postati SBC Mentor članu sekcije SBC Mladi Podjetniki nam to sporočite v SBCA aplikaciji v modulu Feedback oziroma na povezavi. 

Srečanja SBC Mentorskega para so predvidena 1x mesečno, 1 urno srečanje oziroma po dogovoru. 

Kako se kreirajo mentorski pari?

Najprej naredimo anketo o interesu za deljenje znanja in izkušenj. Nato SBC Mentoriranec – članom sekcije SBC Mladi pošljemo katalog SBC Mentorjev ter anketo, kjer označijo svoje želje za izbor mentorja in 3 cilje, ki jih želijo rešiti v sklopu SBC Mentorstva.  Z izbranim SBC Mentorjem preverimo ali mentorirancu lahko pomaga pri zastavljenih ciljih. Tako bomo poskrbeli za prepoznavanje najboljših potencialov in ustrezno povezovanje.

Posamezen SBC Mentorski par bomo medsebojno povezali, predstavili pa vas bomo na uvodnem srečanju mentorskih parov v torek, 21.2.2023 ob 17. uri v SBC Lounge. V kolikor bo kdo izmed posameznega mentorskega para takrat odsoten, se bomo dogovorili za termin prvega srečanja.

 

Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih FacebookInstagram in LinkedIn.

 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano