SBC gre v Amsterdam, greste z nami?

Dogodki

27. Januar 2023

SBC gre v Amsterdam, greste z nami?

Slikovita mreža kanalov, bogata zgodovina in živahna kulturna scena uvrščajo glavno mesto Nizozemske med najbolj živahna mesta na svetu. V Amsterdamu je paleta dejavnosti neskončna, primerna za kakršnokoli vreme. Od muzejev do nočnega življenja, ki si je ustvaril sloves širom po svetu. Živahne tržnice in zanimive kavarne. Za Amsterdam bi lahko rekli, da je mogočno “svobodno mesto”, kjer so ljudje to, kar v resnici so, in kjer lahko počnejo, kar želijo.

amsterdam-g300fbae47_1920.jpg

Program potovanja:

1.    Dan. 23.3.2023
V popoldanskih urah zbor potnikov na ljubljanskem letališču in polet proti Amsterdamu. Pristanek na letališču Schipool, ter prevoz do Vašega hotela.
Večerja v trendovski restavraciji.


2.    Dan, 24.3.2023
Zjutraj si boste v spremstvu slovenskega vodnika ogledali glavne mestne znamenitosti (deloma z javnim prevozom in peš): glavno železniško postajo, glavni trg Dam s Kraljevo palačo, četrt Jordaan, ki je znana po urejenih hišicah, dobrih barih in trgovinicah. Ogledali si boste tudi cvetlično tržnico Bloemenmarkt, ter Rembrandtov trg, kjer stoji kip tega umetnika in bronasta postavitev njegove umetnine Nočna Straža. Obiskali boste brusilnico diamantov Royal Coster, ki velja za eno najbolj znanih na svetu. Sprehodili se boste skozi njihove razstavne prostore ter si ogledali demonstracijo obdelave. Sledi vožnja z ladjico po mestnih kanalih. Popoldne se lahko sprehodite po glavni nakupovalni ulici – Kalvenstraat, ali pa se odpravite na Muzejski trg in obiščete muzeja Rijksmuseum ali Van Gogh (vstopnina vključena).  Večerja v restavraciji in povratek v hotel.
 
3.    Dan, 25.3.2023
Po zajtrku dan za raziskovanje Severne Holandije. Po zajtrku bomo tako obiskali dve tipični holandski vasici: Zaanse Schans, ki je znana po dveh nizozemskih simbolih -   mlinih na veter in starih domačih obrteh coklarstva in sirarstva. Obiskali bomo kar obe in po želji pokukali še v enega od mlinov. Naslednji postanek bo v simpatični ribiški vasici Volendam. Na naši poti bomo opazovali tipično nizozemsko pokrajino, pašnike in nasade ter večno borbo kmetovalcev za dobro urejene rodovitne površine. Povratek v Amsterdam in prosto za sprehod ob kanalih ali pa obiščite znamenito pivovarno Heineken (vstopnina vključrna), kjer boste na izredno zabaven in interaktiven način spoznali skrivnost njihovega uspeha.
Zvečer sledi večerja v restavraciji.
 
4.    Dan, 26.3.2023
Po zajtrku prosto do odhoda. Ob 12:50 uri sledi polet prosti Ljubljani.

Cena izleta:   1098 €
•    Cena velja za skupino vsaj 16 oseb
•    Doplačilo za skupino 12 oseb = 55 €
Cena vključuje:
•    Letalski prevoz Ljubljana- Amsterdam- Ljubljana
•    1 kos oddane prtljage do 20 kg
•    Povratni transfer letališče -hotel, z vlakom
•    3 nočitve z zajtrkom v hotelu V Fitzeaustraaat ****, dvoposteljna soba
•    Slovensko spremstvo in vodenje
•    Izlet v Zaanse Schans in Volendam z avtobusom
•    Vožnja z ladjico po kanalih
•    3 x večerja v trendovski restavraciji, brez pijače
•    Vstopnine kot navedeno po programu
•    Organizacija potovanja

 Prijave in dodatne informacije so vam na voljo v SBC aplikaciji, modul Travel ali pa katarina.karlovsek@sbc.si, 051 364 333. Veselimo se vaše družbe!

Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih FacebookInstagram in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano