Regijski dogodek »SBC pri vas«: Grosuplje

Dogodki

13. Januar 2023

Regijski dogodek »SBC pri vas«: Grosuplje

SBC – Klub slovenskih podjetnikov gre na teren. V letu 2023 se vam bomo približali z nizom dogodkov po različnih krajih Slovenije in tako obiskali vse slovenske regije. Prišli bomo bližje k vam dragi člani in gradili bomo podjetniško Slovenijo od spodaj navzgor.

Soočili bomo ključne deležnike v posameznih lokalnih okoljih s podjetniki, izmenjavali izkušnje vsak s svojega področja in iskali pravo pot za nadaljnji podjetniški razvoj in splošno blaginjo družbe. 

Prvi dogodek »SBC pri vas« bo potekal v Grosuplju

SBC – Klub slovenskih podjetnikov bo v sredo, 25. januarja torej gostoval v dvorani Družbenega doma Grosuplje. Predsednik Joc Pečečnik in člani upravnega odbora kluba SBC, ki združuje lastnike najuspešnejših slovenskih podjetij, se bodo srečali z županom Petrom Verličem, ključnimi podjetniki, prosvetnimi delavci, predstavniki podpornega gospodarskega okolja in drugimi vidnejšimi osebami iz lokalnega okolja. 

Sogovorniki bodo spregovorili o ključnih temah, ki so pomembne za policentrični razvoj lokalnega okolja, spodbujanje podjetništva ter prispevka k napredku družbe in zagotavljanju blaginje. 

Oris dogodka, ki se bo začel ob 14. uri:
- Kratka predstavitev SBC – Kluba slovenskih podjetnikov (predsednik SBC Joc Pečečnik) 
- Kratka predstavitev vseh prisotnih županov in prisotnih članov SBC (seznam spodaj)
- Okrogla miza o aktualnem dogajanju
- Dobre prakse povezovanja med podjetniki in lokalnimi skupnostmi 
- Podpis Pisma o nameri (partnerstvo med občinami in SBC)
- Druženje ob pogostitvi 
- Zaključek predvidoma ob 16.45

Na dogodek so vabljene naslednje občine: Grosuplje, Dobrepolje, Ig, Ivančna Gorica, Kočevje, Kostel, Litija, Loška dolina, Loški Potok, Osilnica, Ribnica, Sodražica, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trebnje in Velike Lašče. 

SBC – Klub slovenskih podjetnikov bo v okviru regijskih dogodkov »SBC pri vas« v prihodnje obiskal vse slovenske regije in se družil z župani, podjetniki in drugimi v lokalnih okoljih. 

Rdeča žoga

IGRIVI IZZIVI.jpg

SBC bo v sklopu neprofitne organizacije Rdeča žoga, ki deluje pod okriljem SBC, v Grosuplju tudi prvič predstavil igro Igrivi izzivi, katero smo zasnovali, za spodbujanje podjetnosti med otroki.

Dobrodelnost v SBC povezujemo s spodbujanjem podjetniškega duha med otroki z namenom, da lahko ti na ta način spreminjajo in izboljšujejo svet, zase in s tem tudi za druge.

Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih FacebookInstagram in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano