Prigo širi storitve: Otvoritev novega centra

Člani

18. Januar 2023

Prigo širi storitve: Otvoritev novega centra

Član SBC – Kluba slovenskih podjetnikov Prigo je v Hočah pri Mariboru odprl nov servis za gospodarska vozila, ki so ga opremili z najnovejšimi specialnimi orodji in opremo, ki zadostuje najzahtevnejšim standardom. 

prigo 2.0.jpg

»Zavedamo se, da samo z najboljšimi orodji in najbolj šolanimi kadri lahko zadostimo potrebam naših strank. Vozila postajajo vedno bolj zahtevna in vsa tehnologija gre v smeri elektrike in vodika. Prav za to smo pred nekaj dnevi sklenili dogovor o vzpostavitvi prve steze namenjene za popravila električnih tovornih vozil v Sloveniji in ta bo stala prav tu v Hočah,« je ob otvoritvi povedal izvršni direktor podjetja Štefan Pristavec.

prigo štefan.jpg

V centru Prigo Hoče bodo popravljali tovorna vozila Man, Mercedes, prikolice različnih znamk, Thermo king, popravila karambolov in vzpostavili so najnovejši vulkanizerski servis na Štajerskem. V ponudbi imajo preko 1000 tovornih pnevmatik, blagovnih znamk Michelin, BFG in Petlas. Pnevmatike bodo namenjene za špedicijska, regionalna in gradbena vozila. 

prigo 1.0.jpg

Vzpostavili so servis, ki bo: 
-    strokoven - z visoko usposobljenim kadrom in opremo,
-    prijazen do uporabnikov - na razpolago je velika čakalnica za voznike, masažni stoli, wifi, tv, tuš,...
-    dostopen - odpiralni čas od 6:00 do 21:00 in 24-urna asistenca za urgentna popravila.

O podjetju Prigo
Glavna področja delovanja podjetja Prigo d.o.o., Brezovica lahko razdelimo na tri segmente; pooblaščeni servis osebnih in dostavnih vozil Mercedes-Benz v sklopu servisnega centra Brezovica, servis gospodarskih vozil v sklopu servisnega centra Brdo, tretji segment podjetja pa zastopajo storitve transporta in logistike. Vizija podjetja temelji na zagotavljanju kakovostnih rešitev, strokovnosti in nenehnemu izpopolnjevanju vseh poslovnih procesov. Delovanje v okviru svetovno priznanih blagovnih znamk, nenehno izobraževanje zaposlenih, ter zagotavljanje ustrezne infrastrukture, opremljene z najmodernejšo opremo, nam zagotavlja stalen napredek ter odpira nove prodajne in poslovne poti.

Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih FacebookInstagram in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano