Največji kopenski navtični sejem v Düsseldorfu po dveh letih znova vabi morske navdušence

Člani

24. Januar 2023

Največji kopenski navtični sejem v Düsseldorfu po dveh letih znova vabi morske navdušence

Po dvoletnem premoru zaradi epidemije se vrača največji kopenski navtični sejem na svetu, kjer bo član SBC – Kluba slovenskih podjetnikov MennYacht Group, kot predstavnik Ferretti Group premierno predstavil novi model Ferretti Yacht 580.

Navtični sejem BOOT v Düsseldorfu bo potekal med 21. in 29. januarjem.
Poleg nove Ferretti Yacht 580 bodo na sejmu razstavljena še naslednja plovila: Riva Rivamare 38’, Riva Dolceriva 48’, Riva Perseo Super 76’, Pershing 6X, Wallynano 37’ in Wallypower 58’.


Ferretti Yachts 580 
Emblem sodobnega luksuza z idealnimi lastnostmi za intimno in udobno izkušnjo morja v popolnem slogu Ferretti Yachts. Več kot 18 metrov v dolžini in pet v širini, novi koncept enega najbolj priljubljenih modelov v obsegu od 50 do 60 čevljev prinaša še višje standarde udobja, sodobnega razkošja in dobrega počutja, značilne vrednote filozofije Ferretti Yachts. Projekt je že zelo uspešen, do zdaj je bilo prodanih 15 primerkov, kar potrjuje, da je ta tip plovila brezčasna klasika. Jahta pa bo uradno prvič
predstavljena na sejmu plovil v Düsseldorfu leta 2023.

Ferretti Yachts 580 je rezultat sodelovanja med odborom za strategijo izdelkov, ki ga vodi g. Piero Ferrari, in inženirskim oddelkom skupine Ferretti. Zunanjost je ponovno oblikoval arhitekt Filippo Salvetti – ki je za blagovno znamko oblikoval že šest modelov – medtem ko je notranjost delo Ideaeitalia v okviru stalnega sodelovanja podjetja s Ferretti Yachts. Zunanjost Ferretti Yachts 580 odlikuje privlačen dizajn z močno osebnostjo in čistimi, športnimi linijami, ki odmevajo slogovne poteze, ki jih je uvedel Salvetti.

»Dizajn zunanjosti je rezultat geste, detajla v obliki rezila, ki opredeljuje značaj nadgradnje. Zastekljene površine, ki segajo vsaj dva metra, nudijo odlično vidljivost in uokvirjajo nebo in morje v eno zelo spektakularno panoramo,« je povedal arhitekt Filippo Salvetti.Glavne novosti vključujejo široko paleto možnosti prilagajanja, ki so na voljo ne le v salonu, temveč tudi v spodnjih bivalnih prostorih. Ponujajo se dve postavitvi, obe s tremi kabinami. Ena ima glavno kabino na sredini ladje z delovnim prostorom ali toaletnim prostorom, dvojno kabino spredaj, zakonsko kabino z ločenima posteljama in dve kopalnici. V drugi postavitvi delovna soba, ki vodi v glavno kabino, postane tretja kopalnica. Druga zanimivost je električno pomično okno, ki povezuje kokpit in kuhinjo in ustvarja prostor, namenjen družabnosti.

MennYacht Group - Vaš jahtni partner

MennYacht Group je postal znano varno zatočišče za vse morske navdušence v sredozemski regiji in nadaljuje to tradicijo že več kot 27 let. Edinstvena kombinacija visokokakovostnih storitev po meri in najsodobnejših izdelkov zagotavlja MennYacht konkurenčno prednost, ki svojim strankam zagotavlja najvišjo raven storitev pri nakupu, prodaji, zakupu, vzdrževanju ali servisiranju njihovih motornih jaht.

V preteklih letih je MennYacht za svoje strastno delo in izjemne dosežke prejel več nagrad, kot sta najboljši prodajalec in najboljši ponudnik poprodajnih storitev. Skupina MennYacht Group si je prislužila sloves poštenosti, integritete in učinkovitosti in to priznavajo tako njihove stranke kot tudi skupina Ferretti. MennYacht je bil ustanovljen leta 1994 kot ekskluzivni zastopnik Pershing Yachts leta 1994, in je pet let pozneje razširil svoje zastopstvo na celotno skupino Ferretti, ki obsega edinstven portfelj nekaterih najbolj ekskluzivnih in prestižnih blagovnih znamk v navtičnem svetu: Ferretti Yachts, Pershing, Riva, Itama, Custom Line, CRN in Wally.

Skupina Ferretti ima trgovsko mrežo v več kot 80 državah po vsem svetu in lahko s tem svojim strankam zagotavlja izdelke in storitve z visoko dodano vrednostjo ter hkrati igra pomembno vlogo pri spremljanju trga in odzivanju na potrebe, želje in pričakovanja kupcev.

V več kot 25 letih je MennYacht Group zrasel na 16 pisarn v 12 državah in 10 pooblaščenih servisnih točk vzdolž jadranske obale. Njihove zstopnike lahko najdemo v naslednjih državah: Avstrija, Nemčija, Češka, Slovaška, Slovenija, Madžarska, Hrvaška, BiH, Srbija, Črna gora, Severna Makedonija, Kosovo in Albanija, ter ostali svet.

Za maksimalno zabavo med počitnicami skrbi oddelek MYYACHTOYS. Uradni zastopnik blagovnih znamk: TechnoHull, Williams Jet-tenders, Belassi, Lampuga Jet-boards in otroške gumenjake Dart-Craft.

Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih FacebookInstagram in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano