Ekskluzivno: prihaja SBC premium magazin

Dogodki

09. Januar 2023

Ekskluzivno: prihaja SBC premium magazin

SBC – Klub slovenskih podjetnikov ekskluzivno predstavlja nov klubski premium magazin, ki bo omogočal predstavljanje zgodb najboljših slovenskih podjetnikov, proaktiven pristop kluba pri uveljavljanju stališč in promocijo podjetništva kot najbolj zdrave in perspektivne veje slovenske družbe. 

Nov poslovni SBC magazin je priložnost, da klub širi filozofijo odgovornega podjetništva po Sloveniji, zato je magazin tudi družbeno odgovoren projekt.
SBC magazin bo prvič izšel 1. marca 2023.Fokus magazina
Ideja in cilj kluba je, da SBC magazin postane edinstvena poslovna edicija, ki ponuja tehtne analitične vsebine, predstavlja prizadevanja kluba za izboljšanje poslovnega okolja (poslovni ekosistem, predpisi, ki urejajo delovanje podjetnikov, in predlogi rešitev) ter promovira odličnost članov in klub kot združenje najboljših slovenskih podjetnikov.
Premium magazin sestavljajo trije stebri: stališča in agenda kluba, podjetniške zgodbe o uspehu in podjetniški lifestyle.Eden od primarnih ciljev je tudi omogočati mreženje in druženje članov kluba. Magazin izhaja kot premium publikacija, namenjena širši javnosti, ki bo izhajala v 5000 izvodih, in sicer štirikrat na leto – 1. marca, 1. junija, 1. septembra in 1. decembra.

Če bi želeli v SBC magazinu predstaviti vaše storitve in produkte, lepo vabljeni. Kontakt marketing@sbc.si in telefonski številki 051 364 333.

Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih FacebookInstagram in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano