Doživite nepozabno Planico kot VIP gosti

Člani

24. Januar 2023

Doživite nepozabno Planico kot VIP gosti

Planica bo med 21. februarjem do 5. marcem 2023 gostila največji športni dogodek v zgodovini Slovenije, 43. SVETOVNO PRVENSTVO V NORDIJSKEM SMUČANJU, ki ga bo spremljalo kar 500 milijonov ljudi. 

Bodite del nepozabnega športnega spektakla in edinstvenega hospitality programa tudi vi in vaši poslovni partnerji.

Član SBC - Kluba slovenskih podjetnikov Jezeršek gostinstvo, ki je uradni ponudnik VIP cateringa, ponuja možnost ogleda tekaških tekem s posebne VIP tribune in iz VIP šotora ob tekaškem stadionu ter ogled tekem v smučarskih skokih s prečudovite VIP terase tik ob skakalnem stadionu. 

Na svoj račun boste prišli vsi ljubitelji športa, med katerimi so zagotovo tudi vaši poslovni partnerji. Zato izkoristite edinstveno priložnost, da poslovno druženje postane odlična priložnost za nepozabno doživetje ob veličastnem navijaškem vzdušju.

Kot uradni VIP partner vam ponuja možnost nakupa vstopnic za VIP KLUB PLANICA, ki poleg ogleda tekem na edinstvenih lokacijah, omogoča prav posebno doživetje v dolini pod Poncami. VIP gosti boste v družbi vrhunske kulinarike Jezeršek gostinstva deležni razvajanja, in sicer z okusnimi lokalnimi dobrotami, zapeli pa bodo tudi kozarci. 

Hospitality ponudba VIP KLUB PLANICA s podrobnejšimi informacijami in cenikom vstopnic lahko preverite na TEJ POVEZAVI.

Za rezervacije vstopnic pišite na katka@jezersek.si. Število mest je omejeno. 

Rezervirajte si svoj prostor ob tekaškem in skakalnem stadionu ter bodite del največjega športnega spektakla. Planica nas vedno očara z lepoto, tradicijo, strastjo in iskricami navdušenja v očeh, ko padajo rekordi. 

Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih FacebookInstagram in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano