Spremembe vredna: decembrsko druženje z ženskami, ki živijo to, kdor so

Dogodki

01. December 2022

Spremembe vredna: decembrsko druženje z ženskami, ki živijo to, kdor so

Članica SBC - Kluba slovenskih podjetnikov Tanja Skaza vabi vse ženske na okroglo mizo. Na 3-urnem dogodku boste spoznale - zakaj je pomembno znati sprejemati sebe in zakaj je pomembno odpuščanje in kako so se s tem soočile ženske, ki danes živijo to, kdor so.

Tanja Skaza bo predstavila orodja, s katerimi lahko naredite korak naprej, gostje pa bodo zaupale, zakaj so se odločile za to pot in kako so to storile. Predstavile bodo, zakaj je pomembno delati na sebi in katere so največje spremembe, ki so jih naredile v zadnjem letu in pol.

Vabljene na prijetno druženje 6.12. v Kristalno palačoSamo ženska lahko drugo žensko opolnomoči in ji pomaga odpreti najglobja čustva. Ko odpremo sebe, lahko pomagamo odpreti druge. Prepričana sem, da vsaka, ki želi slediti sebi in se počutiti ženska, potrebuje kontinuiteto in se vsaj leto dni družiti s podobno mislečimi damami.
Le tako lahko naredi osebni in poslovni preboj. 


In zato je nastala Akademija Spremembe vredna. Danes s ponosom in hvaležnostjo vidim ter čutim premike in preboje vseh krasnih dam, ki so se je udeležile.

V družini se vse začne in tudi konča. Če smo doma srečni, to srečo prenesemo v službo na naše sodelavce in s suverenostjo opravljamo svoje delo kvalitetno ter strastno.

Čarobni december je tu. Tanja Skaza pripravlja 6. 12. 2022 v Ljubljani dogodek, kjer se boste ženske povezale, opolnomočile, začutile sebe ter lahko vprašale prve udeleženke Akademije, kakšne so njihove izkušnje o poti, ki so jo prehodile.
Na začetku vam bo predstavila 2 najpomembnejša orodja za osebno rast, da ste vedno stabilne in odločne na vaši življenjski poti.
•    Sprejemanje sebe in odpuščanje
•    Kako si postavimo lastno vrednost


Kot obljublja Tanja brez zabave z obdarovanjem ni čarobnega decembra, zato vas vabi, da se prijavite  in se prepustite veselju, ljubezni ter prijetnemu druženju.

Spremljajte nas na družbenih omrežjih FacebookInstagram  in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano