SiON po novem nepogrešljivo orodje za komunikacijo z občani Hrastnika

Dogodki

19. December 2022

SiON po novem nepogrešljivo orodje za komunikacijo z občani Hrastnika

Aplikacija SiON  je odslej glavno digitalno orodje za obveščanje prebivalcev v občini Hrastnik. Priročna mobilna rešitev, za katero je zastopnik SBC – Klub slovenskih podjetnikov, ponuja izboljšano, lažje in hitrejše informiranje in obveščanje o dogajanju v občini. 

Aplikacija SiON na pametne telefone občanov Hrastnika prinaša uporabne kontakte do občinskih služb in storitev, novice in druge aktualne objave (potisna obvestila o zaporah cest, pitni vodi, lokalnem utripu, dogodkih, slovesu občanov …), obvestila o prireditvah in dogodkih, nabor turističnih znamenitosti, izletniških točk, kulinarike, prenočišč ter informacije o razpisih in investicijah. 
 
Aplikacija SiON omogoča tudi povratno komunikacijo med občani ter županom in njegovimi sodelavci. Na voljo so ankete, prek katerih lahko uporabniki izrazijo svoje mnenje o določeni temi, ter oddaja predlogov in prijav. Občani lahko prek aplikacije obvestijo občinsko upravo o poškodovani infrastrukturi, nasmetenih območjih, ljudeh v stiski, izgubljenih živalih in podobno. Dodajo lahko tekstovni opis, fotografije in geolokacijo. Prispevajo lahko ideje in predloge, kako izboljšati lokalno okolje.

Več o uporabi in možnostih zakupa aplikacije SiON, ki je nepogrešljih pripomoček za komunikacijo med občino in občani, lahko izveste na tej povezavi.
SiON vse občine na enem mestu.

Vir fotografije: Wikipedia

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano