Okrogli jubilej: 30 let podjetja Transformacija

Člani

07. December 2022

Okrogli jubilej: 30 let podjetja Transformacija

Podjetje Transformacija, ki je članica SBC - Kluba slovenskih podjetnikov, praznuje 30. obletnico svojega delovanja. V 30. leto svojega delovanja vstopajo s sloganom Za spoznanje več. S tem sloganom želijo javnosti sporočiti, da ne delijo le znanja, ampak s svojimi izobraževalnimi programi posameznike in organizacije pripeljejo do spoznanj. V ljudeh, ekipah in posameznikih spodbujajo trenutke, ko se zaiskrijo spoznanja,  »aha« trenutki, in takrat se zgodi transformacija. Tako iskriva bo tudi kampanja ob 30. obletnici, ki se je že pričela na socialnih medijih.


Danes je podjetje Transformacija prepoznavno in uspešno podjetje, ki strokovno in etično izvaja storitve celovitega, trajnostnega in učinkovitega razvoja človeških ter organizacijskih potencialov.  S svojim delovanjem ves čas razvija svoje lastne potenciale in hkrati potenciale drugih.

Na slovenskem trgu trenutno sodeluje z več kot 100 organizacijami in podjetji na področju strateškega razvoja organizacij in timov, razvoja vodij in vodstvenih ekip, na področju krepitve kompetenc prodaje ter kadrovskih in organizacijskih meritev.

_DSC4778.jpg

S svojimi izobraževalnimi programi in kompetenčnimi treningi ter programi, ki so nastali ob razvoju podjetja skozi desetletja učenj pri delu s posamezniki in organizacijami, so v vseh teh letih zgradili sistem celovite obravnave in podpore, ki organizacijam pomaga zgraditi bolj produktivno okolje. Vse to jih vodi do večje učinkovitosti v izvajanju procesov in s tem do želenih rezultatov. Skupaj z vodstvi podjetij soustvarjajo kulturo, ki živi na ravni organizacije, in ji lahko pripadajo vsi posamezniki.

_TJ64664.jpg

Od celovitosti posameznika do uspeha celotne organizacije
Miha Bavec, lastnik, ustanovitelj in direktor: »Organizacijam pomagamo zgraditi bolj produktivno in učinkovito delovno okolje, tako da posameznikom ponudimo orodja in podporo, ki jo potrebujejo za uspeh v vseh vidikih svojega življenja. Ko zaposleni to zavzetost prenesejo v posel, začnejo graditi močnejše, bolj povezane in odpornejše ekipe. Komplementarno razvijamo kompetence in veščine tako vodij kot zaposlenih, ter tako gradimo učinkovito kulturo, ki prežame vse ravni organizacije. S takšnim razvojem zaposleni ustvarijo kulturo visoke uspešnosti v celotni organizaciji«.


Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih FacebookInstagram in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano