Novo veselje za slovenske orle in člana SBC

Dogodki

12. December 2022

Novo veselje za slovenske orle in člana SBC

Pretekli konec tedna se je svetovni pokal v smučarskih skokih nadaljeval v Nemčiji, kjer smo bili priča vrhunskim predstavam slovenskim orlom. Med drugim se je odlično odrezal Lovro Kos, čigar generalni sponzor v letošnji sezoni je podjetje Strip's, ki je član SBC – Kluba slovenskih podjetnikov.

Kot poudarjajo v podjetju Strip's, so veseli in ponosni, da so v sezoni 2022/2023 generalni sponzor skakalca Lovra Kosa! 

Lovro je član kluba SSK Ilirija Ljubljana in slovenske moške skakalne reprezentance. V svetovnem pokalu je debitiral 31. januarja 2021 na tekmi v Willingenu, 5. decembra 2021 se je v Visli z osmim mestom prvič uvrstil v prvo deseterico, 29. decembra 2021 je na prvi tekmi novoletne turneje pristal na šestem mestu, na drugi tekmi turneje v Garmisch-Partenkirchnu 1. januarja 2022 pa je s tretjim mestom dosegel prve stopničke v karieri. 

Leta 2022 je nastopil tudi na Zimskih olimpijskih igrah v Pekingu in osvojil srebrno medaljo v moški ekipni tekmi na veliki skakalnici!

V podjetju Strip's podpirajo športnike, ki sledijo svoji viziji in sanjam!

 

O podjetju Strip's
Strip‘s se osredotoča na raziskave, razvoj in proizvodnjo na področjih elektronike, mehatronike in LED tehnologije. Z bogatimi izkušnjami v industriji gospodinjskih in komercialnih aparatov, razsvetljave, inštalacijske tehnike,  avtomobilske industrije, medicine, e-mobilnosti, interneta stvari so inovativen in zanesljiv strateški partner.   

Odlikuje jih širok spekter tehničnega in inženirskega znanja ter proizvodnih zmogljivosti, kar Strip´s-u omogoča svobodo pri ustvarjanju izdelkov, storitev in rešitev, od idejnega koncepta do serijske proizvodnje in logistike.
 

Foto: Facebook

Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih FacebookInstagram in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano