Član SBC okronan z laskavim naslovom

Člani

09. December 2022

Član SBC okronan z laskavim naslovom

Član SBC - Kluba slovenskih podjetnikov, podjetje PSC Praprotnik iz Velenja je bil okronan z laskavim nazivom ŠKODA Trgovec leta 2022. Podjetje se lahko pohvali, da je to njihov že šesti naslov »trgovec leta«. 

IMG_3035.jpg

PSC Praprotnik z blagovno znamko ŠKODA sodeluje že skoraj 30 let.

Kriteriji za pridobitev naslova ŠKODA Trgovec leta 2022

Uvoznik Porsche Slovenija, pri ocenjevanju upošteva prodajni rezultat, dosežen tržni delež v svojem območju, analiza zadovoljstva kupcev v prodaji ter pri vzdrževanju vozil.

»Priznanje za nas pomeni potrditev, da kot celoten kolektiv delamo dobro. Najpomembnejše je zadovoljstvo naših zaposlenih ter vseh strank. Kot do sedaj, se bomo tudi v prihodnje trudili po najboljših močeh,« je ob prejemu nagrade dejal lastnik podjetja Vlado Praprotnik.

IMG_8872.jpg

O podjetju

Podjetje PSC Praprotnik d. o. o. je družinsko podjetje z več kot 46 letno tradicijo na področju avtomobilizma. Prelomna pomlad je bila leta 1994, ko so postali pooblaščeni prodajalec in serviser za vozila Škoda. Servisni oddelek vsa ta leta prejema priznanja glede strokovnosti in usposobljenosti osebja. Na kar so najbolj ponosni je to, da so kar šestkratni trgovec leta. Stacionirani so v tik ob glavni cesti v lepem rudarskem mestu Velenje.

Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih FacebookInstagram in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano