Visokotehnološko podjetje Spintec v londonskem Muzeju znanosti

Člani

02. November 2022

Visokotehnološko podjetje Spintec v londonskem Muzeju znanosti

Član SBC – Kluba slovenskih podjetnikov, ustanovitelj, solastnik in direktor podjetja Spintec Goran Miškulin ima v teh dneh dober razlog za veselje. 

Po vztrajnem in uspešnem prodoru na trge Severne in Južne Amerike v zadnjem letu, je visokotehnološko razvojno podjetje iz Goriške, Spintec Gaming Technologies, vzpostavilo nova odlična partnerstva tudi na t. i. Stari celini.

image-20221025120740-1.jpeg

Prvi sadovi sodelovanja z ekskluzivnim partnerjem za trg Velike Britanije Blueprint operations so dozoreli že pred tedni, in sicer v skupnem dogodku v znamenitem Muzeju znanosti London (ang. Science Museum London).

Muzej, ki brezplačno ponuja na ogled nagrajene razstave, pa tudi ikonične objekte in zgodbe, letno privabi več kot tri milijone obiskovalcev.

V tem hramu človeške genialnosti je bil v preteklem letu pripravljen kulturno-tehnološki dogodek z bogatim glasbenim in uprizoritvenim dogajanjem hkrati s predstavitvijo najnovejših tehnologij s področja elektronskih igralnih naprav za več kot 300 profesionalcev iz panoge.

V sklopu dogajanja je bil razstavljen rezultat dolgoletnega tehnološkega znanja in mojstrov slovenskega podjetja v obliki elektronske šest sedežne rulete Karma GEN2 v sodelovanju z globalno znamko Merkur.

Ob odličnem zaključku dogodka so se vzpostavile tudi iniciative za nadaljnje sodelovanje.

Spremljajte nas na družbenih omrežjih FacebookInstagram  in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano