SBC član na največjem sejmu elektronike v Evropi

Člani

29. November 2022

SBC član na največjem sejmu elektronike v Evropi

Podjetje Strip‘s, ki je član SBC - Kluba slovenskih podjetnikov, se že od leta 1995 osredotoča na razvoj in izdelavo elektronskih rešitev po meri. V preteklih dneh so se člani podjetja mudili v Nemčiji na največjem sejmu elektronike v Evropi. 

strips 2.jpg

Electronica 2022 je navdušujoče potrdila status najpomembnejšega sejma elektronike na svetu z nekaj tisoč razstavljavci, ki so predstavili celoten spekter elektronike, in s približno 70.000 obiskovalci.

Sejem Electronica je namenjen predstavitvi izdelkov in komponent ter najnovejših dosežkov  s področja elektronike in elektrotehnike. Vodilna tema letošnjega sejma je bila Spodbujanje trajnostnega napredka.  Elektronsko industrijo so na sejmu predstavljali kot pionirja pri temah družbene prihodnosti. Letos se je na sejmu, ki se je razprostiral na 182.000 kvadratnih metrih površin, predstavljalo več kot 3100 razstavljavcev iz več kot 50 držav.Strip's se vsem obiskovalcem zahvaljuje za obisk njihove stojnice na sejmu. Kot poudarjajo, so uživali v številnih zanimivih pogovorih in dobro izkoristili srečanje v živo po tako dolgem zaprtju zaradi COVID-a.

strips 1.jpg

Poglobili so tudi obstoječe odnose s partnerji in vzpostaviti nove kontakte - s katerimi bi lahko dolgoročno sodelovali in s tem svojo konkurenčnost še povečali. Prikazali so najnovejše inovacije in dosežke na področju elektronike, LED in senzorjev ter IoT tehnologije.

strips 3.jpg

O podjetju

 

Strip‘s se osredotoča na raziskave, razvoj in proizvodnjo na področjih elektronike, mehatronike in LED tehnologije. Z bogatimi izkušnjami v industriji gospodinjskih in komercialnih aparatov, razsvetljave, inštalacijske tehnike,  avtomobilske industrije, medicine, e-mobilnosti, interneta stvari so inovativen in zanesljiv strateški partner.   

Odlikuje jih širok spekter tehničnega in inženirskega znanja ter proizvodnih zmogljivosti, kar Strip´s-u omogoča svobodo pri ustvarjanju izdelkov, storitev in rešitev, od idejnega koncepta do serijske proizvodnje in logistike.

Spremljajte nas na družbenih omrežjih FacebookInstagram  in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano