Praznovanje 30. obletnice SBC člana

Člani

01. November 2022

Praznovanje 30. obletnice SBC člana

Comark, d.o.o., član SBC se aktivno in uspešno ukvarja z organiziranjem izrednih prevozov že 30 let. Kot izkušen partner v projektni logistiki, podjetje deluje globalno, kar pomeni, da vaš tovor varno pripeljejo iz točke A do točke B, kjerkoli na svetu, s pomočjo kvalitetnih in ustaljenih partnerjev.

V preteklem mesecu je podjetje izkoristilo še zadnje sončne dni letošnjega leta za tradicionalno druženje z zaposlenimi, prijatelji in poslovnimi partnerji v prelepi Beli krajini. In na ta način proslavili tudi okroglo obletnico.

Pričetek jeseni v Comarku že tradicionalno izkoristijo za sproščeno druženje in spust po reki Kolpi. Letošnje druženje, že dvanajsto po vrsti, je bilo za njih še posebej praznično, saj so praznovali trideseto obletnico obstoja podjetja.

Ob tem mejniku so si zadali še en izziv; spremeniti celotno grafično podobo podjetja, ki so jo predstavili na samem dogodku.

Direktor in lastnik podjetja, Branko Butala se je v govoru zahvalim vsem, ki so vpleteni v zgodbo podjetja in poudaril, da uspešnost podjetja stoji na trnih temeljih vrhunskega kadra,  na pravih poslovnih odločitvah ter postavljanju jasnih ciljev in vizije.

Spremljajte nas na družbenih omrežjih FacebookInstagram  in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano