Podjetje Petre šotori v Avstriji odprli showroom

Člani

18. November 2022

Podjetje Petre šotori v Avstriji odprli showroom

Podjetje Petre šotori – hale, član SBC - Kluba slovenskih podjetnikov, so slovensko podjetje z več kot 30 letno tradicijo in so zanesljiv partner številnim kupcem v Sloveniji, Avstriji in drugod v Evropi. Šotori in hale podjetja Petre so visoke kakovosti, skladni z evropsko zakonodajo in prilagodljivi željam kupcev. Hitra in kvalitetna montaža ter odličen team še pripomoreta k temu, da je odločitev, za sodelovanje s podjetjem Petre šotori-hale, prava.

Za krepitev trženja blagovnih znamk Petre šotori – hale in Savinjski Oktoberfest na avstrijskem trgu so odprli Showroom na lokaciji: IGP Süd Völkermarkt 14, A- 9100 Völkermarkt. Showroom zajema notranji ter zunanji del prostorov in vam ponuja predstavitev aluminijastih skladiščnih šotorov, hal, prireditvenih in vip šotorov ter ostalih storitev. V Showroomu imate možnost otipati ter videti materiale ter izdelke, ogledate si lahko vzorčni skladiščni šotor, ki je sestavljen iz vseh možnih materialov, ki gradijo  visokokakovostne aluminijaste skladiščne šotore.

20221115_094638.jpg

V Showroomu prejmete osnovne informacije, v nadaljevanju pa se dogovorite za srečanje s strokovnjaki, ki vam bodo pripravili ustrezno ponudbo in vam tudi svetovali skladno z vašimi željami. Showroom – »Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.« 

Na dan uradnega odprtja Showrooma so jih poleg partnerjev in zainteresiranih strank, obiskali tudi predstavniki Slovenske gospodarske zveze iz Celovca: direktorica Vesna Hodnik Nikolić in predsednik nadzornega odbora g. Andreas Urbas. Izmenjali so si informacije ter se dogovorili za nadaljnje sodelovanje.

V podjetju Petre šotori – hale d.o.o. letno na avstrijskem trgu ustvarimo cca 10 % vseh prihodkov, z odprtjem Showrooma pa je njihov cilj utrditi omenjeni blagovni znamki in povišati kvoto prihodkov ustvarjenih v Avstriji oz. na nemško govorečem trgu.

Poleg avstrijskega trga je podjetje prisotno tudi v Nemčiji, Luxenburgu, na Madžarskem, Hrvaškem in v Italiji. 

Showroom bo za vse zainteresirane odprt od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00, ob praznikih bo zaprt.

Spremljajte nas na družbenih omrežjih FacebookInstagram  in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano