Kronoterm je postal zvezda po izboru bralcev! 

Člani

11. November 2022

Kronoterm je postal zvezda po izboru bralcev! 

Član SBC – Kluba slovenskih podjetnikov je tisto podjetje, ki si po mnenju bralcev časopisa Delo najbolj zasluži naziv zvezde med slovenskimi podjetji. Poleg zmagovalca Kronoterma je bilo v finalu tudi podjetje Agiledrop. Čestitamo! 

Na Brdu pri Kranju so v četrtek, 10. novembra, razglasili najboljša tehnološka podjetja v državi. Delove podjetniške zvezde, šeste zapored, so letos potekale pod naslovom Tehnološka podjetja kot spodbujevalci sprememb v gospodarstvu. Delov izbor je pomemben, saj izpostavlja najboljša mala in srednja podjetja v državi. 

V SBC - Klubu slovenskih podjetnikov smo dvakrat izjemno ponosni! Bralci Dela so za svojo zvezdo izbrali našega člana, podjetje Kronoterm. V velikem finalu je bil še en član kluba, podjetje Agiledrop. 

agiledrop .png

Več o dogodku si lahko preberete na tej povezavi na spletni strani Dela. 

»Zadnja tri leta se soočamo z izzivi, ki jih nismo poznali. Zdaj je čas, da naredimo korenite spremembe. Zeleni prehod, digitalizacija in kadri, moramo določiti smer, v katero bomo šli. Iz starega lahko nastane kaj novega, boljšega. Smo dežela z uspešnimi zagonskimi podjetji. Naša vizija je, da se umestimo kot trajnostna, visoko tehnološka  država. Slovenske podjetja izvajajo inovativne produkte na nišnih trgih. Na teh trgih so izjemno mednarodno prepoznavna. V zadnjih letih smo na številnih področjih dobili vodilna podjetja, ki se povezujejo s partnerji svetovnega ranga. Mi izvozimo 84 odstotkov BDP. Delamo za avtomobile, letala, sodelujemo z vesoljskimi agencijami. Ti premikajo meje mogočega,« je na dogodku povedal Matjaž Han, minister za gospodarski razvoj in tehnologijo. 

Strokovna komisija je naziv Delova podjetniška zvezda dodelila podjetju Zebra BI. Podjetje Zebra se je v kategoriji zmagovalcev po izboru strokovne komisije pridružilo petim članom SBC, ki so v preteklih letih prejeli naziv Delove podjetniške zvezde: lani je kipec prejelo podjetje XLAB, leta 2020 podjetje Metronik, leta 2019 podjetje Intra lighting, leta 2018 je bil podjetniška zvezda Polycom in leta 2017 podjetje Dewesoft.

Čestitke članoma SBC in zmagovalcu po izboru strokovne žirije! 

Foto: Leon Vidic (Delo), Črt Piksi

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano