Dewesoft je ITM Izvoznik leta 2022 

Člani

11. November 2022

Dewesoft je ITM Izvoznik leta 2022 

Razvijalec in izdelovalec visoko kakovostnih merilnih instrumentov in merilne tehnike za zajem podatkov, testiranje in merjenje vseh vrst fizičnih fenomenov je ITM izvoznik leta 2022. Čestitamo! 

Dewesoft so pri javni agenciji Spirit, ki podeljuje nagrado, izbrali med dosedanjimi udeleženci programa. 

»Pravi uspeh v življenju je, da delaš tisto, kar te veseli, da te pri tem vodi strast, si iskren in to potem čutijo tako tvoje stranke kot tudi zaposleni. Predvsem pa je treba zaupati. Sebi in zaposlenim. Zato ta nagrada pripada vsem zaposlenim, je priznanje naši ekipi zaposlenih za odlično opravljeno delo tako doma kot tudi v podjetjih po svetu. Svet je poln izzivov, ki so, če jih znamo prav razumeti, hkrati izjemna priložnost za rast in učenje ter napredek podjetja. In ta nagrada je dokaz, da nam gre to dobro od rok,« je ob prejemu nagrade dejal dr. Jure Knez, ustanovitelj podjetja in podpredsednik SBC – Kluba slovenskih podjetnikov. 

dewesoft ITM izvoznik 2022 2.png

Dewesoftova odličnost je globalna

Visoko kakovostne merilne instrumente in merilno tehniko za zajem podatkov, testiranje in merjenje vseh vrst fizičnih fenomenov, ki jih razvija in izdeluje Dewesoft, uporabljajo v najnaprednejših laboratorijih po vsem svetu za razvoj raket in satelitov, novih varnejših vozil in izdelkov, ki izboljšujejo vsakdanje življenje. Imajo 18 podružnic po svetu in prodajajo v več kot 50 državah, med njihovimi kupci pa so tudi ameriška vesoljska agencija Nasa, Evropska vesoljska agencija ESA, General Motors, Boeing, Airbus, Porsche, BMW, Audi, indijski vesoljski program in Volvo. Nasa se je nedavno ravno s pomočjo Dewesoftovega znanja ponovno podala na Luno. 

Doslej več kot 200 udeležencev iz Slovenije

Izobraževalni program Vodenje izvoznega poslovanja – International Trade Management velja za enega najučinkovitejših mednarodnih izobraževalnih programov s področja mednarodne trgovine v Evropski uniji in se v mednarodnem okolju izvaja že od leta 2006. V slovenskem prostoru ima pomembno vlogo javna agencija Spirit Slovenija. V 15 letih izvajanja je program uspešno zaključilo več kot 1600 slušateljev v 27 državah, od tega največ na Švedskem in v Sloveniji, kjer je izobraževanje uspešno sklenilo 206 slušateljev. Nagrado so letos podelili devetič. 

Letos je bilo v program ITM vključenih 13 udeležencev iz malih in srednje velikih podjetij z željo po širitvi izvozne dejavnosti. Med njimi so bili tudi člani SBC, podjetja Bass, Roltek in Essentia pura. Udeleženci programa so svoje delo v podjetju osem mesecev aktivno združevali s strokovnim usposabljanjem. 
 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano