Transport Petek zavil še v turizem

Člani

26. Oktober 2022

Transport Petek zavil še v turizem


Ribnica je bogatejša za lifesyle butični hotel VilaDeCasa. Član SBC – Kluba slovenskih podjetnikov Transport Petek je v začetku meseca v središču Ribnice na Dolenjskem slavnostno prerezal trak in na široko odprl vrata hotela.

DSC_4119.jpg

VilaDeCasa je lifestyle hotel, ki nosi žensko sofisticiranost in vznemirljiv pridih velikih krajev sveta. Je mesto, kamor treščijo izkušnje različnih kultur, zgodb iz celotnega sveta – stičišče le-tega pa doživite v osrčju starega mestnega jedra Ribnice.

»Veseli nas, da smo v Ribnici bogatejši za turistično - nastanitveno ponudbo. Lifestyle butični hotel s pridihom tradicije in svetovljanstva bo zadovoljil še tako zahtevne goste, ki bodo iskali sofisticiranost in domačnost,« je ob odprtju povedala Maša Petek, direktorica hotela.

Na slavnostnem dogodku so obiskovalce povabili na ogled sob, ki jih povezuje sofisticiran minimalizem in jih vzpodbudili, da poiščejo sebi najljubšo. Prav tako so bili gostje deležni pravega razvajanja. Izpod spretnih rok ekipe VilaDeCasa so bili povabljeni deležni okusnih koktejlov, pogreli so se lahko tudi s skodelico toplega napitka. Sladkosnedi pa so iz hišne vitrine izbrali vabljive sladice, vinoljubi pa raziskovali široko paleto vin. 

V Vili DeCasa vas bodo pričakovali z nasmehom na obrazu, gostje pa si lahko na hišnem menu izberete tradicionalne dobrote izpod Alp in tudi izven naših meja. Začutili boste tradicionalni utrip v novi preobleki. 

DSC_3656.jpg

O hotelu

Ime Vile De Casa je španskega izvora, izhaja pa iz besede zdomar. V preteklosti so se zdomarji odpravili v tujino v upanju na boljše življenje in delo. Nekaj let kasneje so se vrnili v domačo Ribnico in velik del zasluženega denarja vložili v razvoj mesteca.

VilaDeCasa nudi dom vsem, ki se (načrtovano ali po naključju) znajdete pred našim pragom. Popolnoma obnovljena, kljub temu pa “po duši” ohranjena kot tradicionalna, nudi obnovljene in nadstandardno opremljene sobe. VilaDeCasa nudi kavarniško izkušnjo vsem, ki želite v miru popiti najljubšo skodelico toplega napitka ali svoje brbončice razvajati s spektrom vrhunskih vin in domačih sladic.

Sprehodite se med sobami, ki jih povezuje sofisticiran minimalizem; kljub temu pa se med seboj razlikujejo in vabijo, da poiščete sebi najljubšo. Odkrijte sobo, v kateri se poglobite v najglobji spanec. Kotiček, kjer najraje pripravite skodelico dobre kave. Sobo, ki ponuja razgled na Plečnikove zvonove ali tisto, ki nudi največjo površino za delo in pripravo na sestanek.

Spremljajte nas na družbenih omrežjih FacebookInstagram  in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano