SBC ONA: druženje v Rogaški Slatini

Dogodki

24. Oktober 2022

SBC ONA: druženje v Rogaški Slatini

Članice sekcije SBC Ona so izpeljale že drugo druženje, ki ni bilo nič manj nabito s pozitivno žensko energijo, obilico smeha in dobre volje, kot tisto v Goriških Brdih.

Dvodnevni oddih v najboljši družbi so dame začele pri članici SBC ge. Danici Zorin Mijošek, lastnici podjetja Afrodita s 50 letno tradicijo

Sbc Ona RS 2.1.jpg

Sbc Ona RS 1.8.jpg

Ogledale so si podjetje in njihov kompleks lastnih laboratorijev. Ob koncu obiska so se srečale s strokovnjaki za svetovanje glede pravilne nege kože doma, deležne pa so bile tudi individualne obravnave izkušenih kozmetičark.

Po prijaznem vabilu družine Mijošek na kosilo v restavraciji Sonce, je sledilo razvajanje v wellnesu Atlantida. Prijeten dan pa so dame zaključile z zasebno zabavo SBC Ona, s cocktail party-jem in dj-jem Kikijem, ki se je zavlekla potno v noč. 

Sbc Ona RS 2.2.jpg

Po prekratki, ampak preplesani noči v hotelu Atlantida so dame po zajtrku raziskale okolico in med urejenimi zelenicami zdraviliškega parka odkrile prenekatero znamenitost.

Sbc Ona RS 1.4.jpg

Sbc Ona RS 1.7.jpg

Sbc Ona RS 1.9.jpg

Žensko razvajanje so zaključile na znameniti turistični kmetiji Pomona, kjer so jih pričakali vedno nasmejan in zabaven lastnik Janko.

Sbc Ona RS 2.0.jpgSbc Ona RS 1.5.jpgOgledale so si krožno pot, ki zajema vzgojo zelišč, šitake gob, krškopoljskih prašičev, akvaponsko pridelavo zelenjave, ekološki sadovnjak in sprehod mimo različnih drevesnih vrst.

Posebna atrakcija je bil tudi sprehod po 120 m dolgem lesenem mostu, višine do 6 m.

Spremljajte nas na družbenih omrežjih FacebookInstagram  in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano