SBC Nasledniki na obisku v podjetju MIK Celje: kako inovativne ideje naslednikov vpeljati v podjetje staršev?

Dogodki

18. Oktober 2022

SBC Nasledniki na obisku v podjetju MIK Celje: kako inovativne ideje naslednikov vpeljati v podjetje staršev?

SBC Nasledniki so se tokrat družili v Celju, natančneje v podjetju Mik Celje. Ti so za naše Naslednike pripravili topel sprejem in jih prijazno gostili. Alen Pliberšek, komercialni direktor v Mik-u jim je predstavil in razkazal celotno podjetje, ki stremi k napredku in izboljšavam. 

Mik celje 4.1.jpg

Pri pogovoru na temo - kako inovativne ideje naslednikov vpeljati v podjetje staršev, so si bili naši Nasledniki enotni, da je najbolj pomembno raziskati in razdelati idejo, se dobro pripraviti na predstavitev ideje, veliko komunicirati s sodelavci in nato vztrajati ter biti odločen. Poleg tega pa tudi razumeti, da vsaka ideja ni dobra, ampak, da je potrebno vztrajno iskati nove ideje za izboljšave. 

Mik celje.jpg

O podjetju Mik Celje
Podjetje MIK Celje d.o.o. je mednarodno prepoznaven proizvajalec visokokakovostnih, energetsko varčnih in arhitekturno ter estetsko dovršenih PVC, aluminij, les-aluminij in lesenih oken ter vhodnih vrat, s 30-letno tradicijo. Poleg proizvodnje, vgradnje oken in vhodnih vrat, je MIK Celje tudi prepoznaven ponudnik celovitih rešitev za posodobitve ali nove zasteklitve objektov ter partner pri izvedbi zahtevnejših in večjih gradbenih projektov, z lastnimi projektantskimi rešitvami, ki vključujejo izvedbe velikih panoramskih zasteklitev, steklenih ter prezračevanih fasad.

Mik celje 7.jpg
Ali ste vedeli, da so v podjetju MIK Celje začeli z razrezom lesa in okvirjev? Več o podjetju si lahko preberete na njihovi spletni strani

Mik celje 3.jpg
Prisotni: 
Družili so se SBC Nasledniki iz podjetij: KOPIJA-NOVA d.o.o., MIK Celje, SCHWARZMANN d.o.o., STROKA PRODUKT d.o.o., TEHNOS d.o.o. in VRTKO d.o.o. 

Pogovarjali so se z gosti okrogle mize:
•    Alen Pliberšek, MIK Celje d.o.o.
•    Andreja Susič, Schwarzmann d.o.o.
•    Nina Kolenc, Vrtko d.o.o.

Mik celje 2.jpg

Mik celje 1.jpg

Spremljajte nas na družbenih omrežjih FacebookInstagram  in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano